Alt+Tab Yapamayanlar-Charlarınız Gidicek.İceri.DİKKAT.!!!
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Alt+Tab Yapamayanlar-Charlarınız Gidicek.İceri.DİKKAT.!!!
-
07-10-2019, 15:00:32Uskoya Girip Alt tab olmuyoz diiye araştırğımda gorduğum kadarıyla yuzlerce kişinin bu sorunla karşılaştığını farkettim.Coğu kişi oyun hatası oyunla ilgili gibisinden bilip bilmeden tonlarca yorumlar yapmışlar. Ewet acıkcası bende bu şekilde biliyodum fakat Değil. Alt Tab Yapabilmeniz icin Ctrl+Alt+Del Tuşlarına basıp gorev yoneticisini acıyoruz oradan işlemler sekmesini tıklayıp CAMTASİA.EXE dosyasına gelip gorevini sonlandır diyoruz artık alt tab yapabiliriz.. Buraya kadar tamam sorunumuz cozuldu İyi ama hic kimse merak etmedimi bu camtasia nedir ne işe yarar neden boyle bi sorun verir... Acıklıyayım.... CaMTASİA.EXE==Cok gelişmiş alanında lider ekran goruntu ,ses ve video kaydetme programı. Ewet Şimdi Birde Ben Acıklıyayım Ne olduğunu mauseye her bastığınızda ufak boyutlu resim alan klavyeye her bastığınızda resim alan kısa sureli video ceken vvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu resim videoları internet aracılığı ile başka bir yere başka bir pcye yada mail olarak atan bir programmmmmm umarım acıklayıcı olmuştur şimdi sorunu kokten halletmeye gelelim dilediğiniz kadar sonlandırın bu program her pcyi actığınızda acılıcak otomatik nasıl halledicez uğgulamaya aynen boyle yapınız pc acıyoruz Ctrl+Alt+Delete işlemlere gelip Camtasia.Exe Gorevini Sonlandır yapıyoruz Bilgisayarım Sağ tıklayıp yoneti seciyoruz Acılan sayfada Hizmetler Ve Uğgulamalar var + işaretini Tıklıyoruz Alt Sekmesinde Hizmetler Bolumu var Tıklıyoruz Buradan Camtasia.exe dosyasını neyin calıştırdığını bulucaz Ama cok karışık bunuda şoyle bulucaz Durum /Başlangıc Turu yazak yukarıda durduruldru el ile devre dışı yazar Devre dışı yazanlardan tek tek sağ tıkla başlat yapıcaz Ctrl+Alt+DEl yapıcaz Bakıcaz camtasia.exe başlamışmı başlamamışmı diye başlamışsa onu durdurcaz.tek tek devre dışı olanların hepsini deniyicez bulup durdur dedikten sonra... Bilgisayarım C:/Windows/System/System32 klasorune gelip Camtasia Exe dosyasını oradadır onu bulup kokten silice ve Pc TEkrar kapat ac yapıyoruz camtasia.exe calışmıyorsa sorun yok Fakat calışıyorsa Format Başka Caresş yok Charları bu şekilde hacklenen cok insan var dikkat edin Yardımcı olabildiysem ne mutlu Paylaşalım herkes yararlansın Alıntı değildir Bizzat kendi yazımdır bir saattir Bu yazıyı En uygun nasıl yazarım nasıl aktarırım en uygun diye uğraşıyorum Dikkatli olalım Uzulmuyelim __________________