Konumuza hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.Sizlere bu konuda ne kadar yardımcı olabilirsem, o kadar mutlu olucağım.Fazla uzatmadan, en iyisi başlayalım. Soru 1 Start Gelmiyor Hatasıyla İlgili Bir Cok Konu Acılıyor, Hangisi Doğrudur? Cevap 1 Bir kere sayın uyeler ip değiştirmeyle, port değiştirmeyle olucak işler değildir.Zaten arada sırada geliyor, diyorsunuz.İp değiştirdim, oldu demek yanlıştır.Cunku tekrar cıkış yaptığında tekrar startın gelmediğini gorucektir.Proxy Switcher adlı program ile cozum yolunu bulabilirsiniz.Başka bir ip ile bağlanıldığından sonra 40-50 saniye en fazla 70 saniye bekleyin ve deneyin.Olduğunu goruceksiniz. Soru 2 Character %99 Problemi Bizi Kızdırdı ve Yordu Nasıl Cozuceğiz? Cevap 2 Bilgisayarınız hakkında yeterli bilgiye sahip misiniz?Chaos Patch geldikten sonra "Knıght Online" daha cok kasmaya başlamıştır.Bilgisayarınızında bunu kaldıramaması sonucundadır.Oyun girerken datalar yuklenirken, bir internet sayfası acıyorum ve oyunda gorunsem bile ben oyunu oynuyamıyorum.Bilgisayarım donuyor.Daha sağlam bir bilgisayarda denemenizi oneririm. Soru 3 Charım Soyuldu, İcinde Bir Suru Değerli İtem Vardı, Ne Yaparım? Cevap 3 Charım soyuldu, diye buraya konu hic acmayın.Buraya konu acınca itemleriniz ve charınız geri gelmez.Eğer charınızda yuksek miktarda TL ye cevrilebilecek item varsa "Bilişim Hukuku" diyede bir şey var.Gerekli bilgileri verirseniz onlar işinizi kolayca halleder.Hic buralarda surunmeyin yani demek istediğim budur. Sorunlarınızı Yazın,Cevaplar Bizde.Her sorunuza cevap vericeğim. __________________