Oncelikle merhaba arkadaslar sorunumu sizlere yazıyorum belki bir cozumu vardır internette bir suredir arastırıyorum henuz bir cozume ulaşamadım doğru duzgun bir sonuca bile ulaştıgım soylenemez. PC ozellikleri İntel Core i5 4210U 4Cpu 2.4Ghz 8gb İntel Hd graphics Familiy ( Anakartın Ekran) Nvdia 840m ( 6gbs) 256 bit ( Ekran kartı) Bilgisayarımda iki tane ekran kartı bulunuyor birisi anakartın. Sorunum : Knight Onlineyi Ekran kartıyla oynattıgım zaman daha fazla fps almam gerekirken max 35 fps alıyorum. Anakartın Ekranına aldığım zaman Fps tavan yapıyor 70 ila 50 fps arasında alıyorum Sebebinin cekirdekde oldugunu soylediler vs bilgisayarım 4 cekirdekli 2 cekirdege duşurdum fakan yine aynı sonucu alıyorum. Bu arada Nvidia ve İntel ekran kartı ayarları en yuksek performansa gore elle ayarlanmıstır . Bir hata soz konusu bile değildir. Daha once bu sorunu yaşamış cozmuş varsa hızlı bir şekilde yanıt bekliyorum . Cozememiş ama sorunuun ne oldugunu bulmuş biri varsa sorunu yazsın illaki cozulebilir diye duşunuyorum Şimdiden Teşekkur ederim iyi gunler . (: __________________