1708 Patch atamayanalra yardım COZUM
Knight Online0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 1708 Patch atamayanalra yardım COZUM
-
07-10-2019, 14:41:44Merhabalar, son birkac haftadır forumda bir cok konu acıldı. Herkes aynı soruyu sordu, "yeni client indirdim actığımda patch atmıyor nasıl cozebilirim?" nedeni cok komik cozumuyse cok basit. Launcher patchleri indirdiği bir ftp adresi var bu ftp adresinde tum patchlerin olması gerekirken sevgili K2 yetkilileri 1708-1722 arasındakileri her nedense buradan silmişler. Launcher ise 1708 olduğu icin o patchleri arıyor ancak bulamayınca doğal olarak başlamıyor. Cozumu cok basit; - Launcher acıyoruz - Launcher actıktan sonra sağ alttan "Options" acıyoruz - Options penceresi karşımıza geldiğinde sağ usttegoreceğiz, oradan 1708'i silip 1722 yazıyoruz - Hemen altındaki "Contents of the Update" butonuna basıyoruz - Son olarak "OK" basıp kapatıyoruz launcherı ve tekrar başlatıyoruz. Artık launcher 1722'den itibaren son patche kadar indirmeye başlayacaktır. Eğer yapamayanlar olursa yardımcı olmaya calışırım. 2. Cozum;kendı sıtesınden patchlerı adresine girdikten sonra orada ne varsa indirip knight online klasorune atıyoruz. Ardından ustteki launcher versiyonunu 1751 yapıp oyuna giriyoruz. NOt : DNS OTOMATIK OLMASI LAZM __________________