Karakter Data Sorunu Hakkında Bilgilendirme
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Karakter Data Sorunu Hakkında Bilgilendirme
-
07-10-2019, 14:40:08Oncelikle 1 mbit sabit hız kullanırken surekli bu dertten mağdurdum. Garanti takılıyordu diyebilirim. Dun itibariyle 8 mbit bağlantıya gectim ve sorun tamamen ortadan kalktı. Bazıları 8 mbit bağlantıyla sorunun ortadan kaltığı soylemlerine "alakası yok" "olur mu oyle şeyler" gibisinden birşeyler yazmış dolayısıyla kafa karışıklığı ortadan kalksın istedim. Sanıyorumki bu yontem daha cok premiumsuz oyuncular icin cok işe yarayacaktır elbette diğerleri de faydasını gorebilir cunku bu yontemi bulmadan once uc dort hatta beş kez art arda takıldığı olurdu. Şoyleki; gireceğimiz server genelde dolu olabilir ve girme fırsatı elimize kolay gecmeyebilir. İlk olarak herhangi bir boş serverda ki gelişi guzel bir karaktere tıklayıp karakter datasını dolduruyoruz. Her zamanki gibi takılacaktır, buraya kadar herşey normal, daha sonra takıldığını anladığımız icin ctrl + alt + delete kombinasyonuyla gorev yoneticisini acıyoruz. Sonrasında, burası onemli; İşlemler sekmesindeki Knightonlie.exe'yi cıkan uyarıyı onaylayıp sonlandırıyoruz. Son olarak herhangi bir karaktere tıklayıp giriyoruz. Goreceksinizki oyuna hic beklemediğiniz kadar hızlı bağlanacaksınız. Tekrar belirtmek istiyorumki bu ilk giriş icin gecerlidir. Başka bir yere teleport olacağınızda takılma ihimali tabiki vardır bunun icin ilk girdiğinizde daha sonra gececeğiniz haritalara iki uc kez gecip oranın datasını doldurmaktır. Umarım sizin icinde işe yararlar. Eğerki sizde de etkilerini gostermişse buraya goruş belirtinki diğerlerine de yardımcı olsun. __________________