Loading Character Data %99'Da Kalma İle İlgili Diyeceklerim Var >><< İceriii..!!
Knight Online0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Loading Character Data %99'Da Kalma İle İlgili Diyeceklerim Var >><< İceriii..!!
-
07-10-2019, 14:39:59Beyler Şu Zamana Kadar Birsuru Cozum Yolu Denedikte Kimisi Yok Path diye klasor acın dedi kimisi net hızınızı arttırın dedi kimisi yok şunu yukleyin yok bunu yukleyin birsuru konu acıldı. ama diyeceğim birşey var peki bu sorun daha once olmuyorduda neden şimdi oluyor ?? ben bilgisayarıma 6 aydır format atmıyorum Son 2 aydır bu problem war 4-6 ay arasında bilgisayarımın hızı değişmedi yine aynı kalmasına rağmen neden bu sorun var k2 ye farklı uyeliklerden 5 tane ticket attım hicbirinide yanıtlamadılar. k2 forumlarını gezdim yine kayda değer birşey yok. bunca millet oyuna bazen 2-3 bazen 10-15. denemelerinde giriyor peki serverlar dolu olduğu zaman biz ne yapacağız ? 1 kere non-premiumsuz deneme hakkımız var.Burdan Turkiyenın Forumu Frmtr.com Moderatorlerinede Sesleniyorum Bu Sitenin Uzaktan Yakından k2 ile bir bağlantısı var Lutfen k2 ye yoneticiler olarak ticket atın ve eğer bir cevap gelirse onu teknik yardım bolumunde sabit konu olarak paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden Eğer Mesajımı Dikkate Aldıysanız Teşekkur Ediyorum. İyi Kotu Yorumlarınızı Kendinize Saklayın Eğer %100 kayda değer bir cozumunuz varsa paylaşın deneyelim ! __________________