Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen sonıc
sende art niyet yoksa eger mademki sanatcılara karşısın niye ozellikle alevi sanatcılar diye yazdın.cunku alevi sanatcıları deşifre edip millete kotuletmek icin.eğer oyle olmasaydı başına alevi kelimesini koymazdın.birde kalkmış diyorsun sanatcıların cdlerini almayın, konserlere gitmeyin.bu şekilde o muslumanlar kurtuluyormu?kurtuluyorsa bilgisayarımdaki tum şarkıları silerim.senin gibilere ne diyeyinki ALLAH islah etsin seni...

Kardeşim sen beni hepten yanlış anlamışsın. "Alevi Unluler" konusunu ben acmadım ki! Ben sadece Alevi Kulturu bolumundeki "Alevi Unluler" konusuna cevap yazmak istedim ama mesajım her seferinde silindi. Ben de mesajımı buraya yazdım. Konu başlığına bakarsan ' "Alevi Unluler" konusuna cevap ' yazdım.. konunun asıl linki işte burda: http://www.frmtr.com/alevi-kulturu/4...i-unluler.html
Ayrıca ben sanatcıları alevi veya sunni diye ayırmıyorum. Yanlış yolda olanların hepsi aynı kefededir. Ben onların yaptıkları işe bakıyorum. Ne yaptıklarını anlatmama da gerek yok ; insanları uyutuyorlar, insanların ahiretlerini mahvediyorlar... Ben alevi-sunni ayrımına da karşıyım.. Gorevini yapmayan her insan gunahkardır farketmez ne olduğu.. İlk gonderdiğim mesajda da bu unlu sanatcılara karşılık olarak Sahabelerimizin isimlerini yazdım ki mesajım anlaşılsın. Tekrar okumanı tavsiye ediyorum.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen sonıc
birde kalkmış diyorsun sanatcıların cdlerini almayın, konserlere gitmeyin.bu şekilde o muslumanlar kurtuluyormu?kurtuluyorsa bilgisayarımdaki tum şarkıları silerim.senin gibilere ne diyeyinki ALLAH islah etsin seni...

"Gercek şu ki,insanlar kendi ic dunyalarini degiştirmeden Allah onlarin durumunu degiştirmez."(Rad 11)
Ayette de gorduğun gibi biz kendimizi değiştirmezsek Allah icinde bulunduğumuz durumu değiştirmeyecek. İlk once bizler fert olarak kendimizi duzeltmeliyiz. Allah'tan başka ilah tanımamalıyız, haram işliyorsak bunları bırakmalıyız, kotu insanlarsak iyi insan olmalıyız, Allah'ın emirlerine uymalıyız, ... İşte biz boyle yaparsak Allah muslumanların durumunu duzeltecektir. "Sadece benim değişmemle ne olur sanki!" dememeliyiz. Sonucta Allah'a tek olarak hesap vereceğiz ve cevremizde olup bitenlerden de sorumluyuz.. Muslumanların bugunku durumundan da sorumluyuz.

İşte bu yuzden sen bilgisayarındaki, telefonundaki vs tum şarkıları silersen kendini duzeltmiş olacaksın. Sonra da aileni ve cevreni duzelteceksin ve boylece Allah'ın sana verdiği gorevi yapmış olacaksın.
"Ey inananlar! Kendinizi ve ailenizi bir ateşten koruyun ki onun yakıtı insanlar ve taşlardır."(Tahrim 16)
Her musluman boyle bilinclense ve kendini duzeltse Allah bizim de durumumuzu değiştirir elbette. Bunu anlatmaya calışıyorum. Allah once beni sonra tum muslumanları ıslah etsin.

ŞİMDİ KİLİTLEYEBİLİRSİNİZ..Ama lutfen silmeyin.Saygılar.