bu konu fena canımı sıkmaya basladı ! 24 saat banla ilgili lutfen bakınız ! :(
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- bu konu fena canımı sıkmaya basladı ! 24 saat banla ilgili lutfen bakınız ! :(
-
07-10-2019, 14:34:03oncelıkle sa arkadaslar ben ilk ko oyuncularındanm herneyse uzun zaman once hatamı anladım ancak koxp kullandım ve oyunu bıraktım sımdı ıse kendım elle kasmak istedim 2 gun once gırdım ve maradonda bırsey yoktu emc ye gectm 24 saat ban yazısı cıktı 1 gun sonra tekrar acıldı aksam charı emc townda bırakıp dısarı cıktım geldıgımde gene aynı sey olmus bu 2 oldu onuda gectım dedım 0 dan char acıyım bılek hakkımla kasıyım dedım 2 char actım ve 2 charda da aynı hata olustu forumlara baktım sacma sacma konular sacma sacma yorumlar genelde ko ıle ılgılı sorunlarımı frmtr den buluyorum arastırdım fakat bulamadım arkadaslar bu konu cok canımı sıkmaya basladı tamam uzun zaman once bı hata yaptık her ınsan hata yapar ben hatamı kabul edıorum ama suan hıcbır koxp hıcbır tbl hıc bır ıllegal program olmamasına ragmen bu hatayı alıorum lutfen kesın cozumu olan arkadsalar yazar ve yardımcı olursa sevinirim herkeze şimdiden cok teşekkur ediyorum ii oyunlar ii eglenceler ii forumlar ... __________________