Eğer clientiniz manual olarak patch indirmede hata veriyorsa her turlu patch ve upgrade leri aşağıdaki adresten edinebilirsiniz. Adres: ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade ben de değişik forumlarda gezinirken buldum inşallah yardımcı olur. Kullanımı -İstediğiniz Patch'i indirdikten sonra dosyayı ilgili klasore acın. (orneğin C:\Program Files\Knight Online) -Gelen mesaja 'evet' veya 'tumune evet' komutunu verin. En Onemli kısmı: Knight Online klasorunun icindeki server.ini text dosyasının icinde şoyle bir yazı vardır: [Server] Count=1 IP0=login.knightonlineworld.com [Version] Files=1748 [Join] Registration site=http://www.knightonlineworld.com/joinus.asp İşte bu yazıdaki version bolumunde hangi upgrade i kullandıysanız onun numrasını Files=... kısmına giriniz. Aksi takdirde client hata verebilir veya 1745 den 1749 e autopatch kullanmak istediğinizde kontrol mekanizması buradaki yazıyı okuduğundan patch kullanılamaz.Not: Bunu keşfedene kadar canım cıktı. Son bolumu deneyimlerime dayanarak yazdım __________________