Arkadaşlar şimdi ovunme kibirlenme gibi olmasın ama ben 20 yaşında 5 vakit namaz kılan gencim. 5 Senedir başladım kılıyorum allahta herkese kılmayı nasip etsin. Daha buyuk gunahlardan hic birini işlemedim , kucuk sayılabilecek gunahlarıda terketmek icin elimden geleni yapıyorum fakat benim sorunum şu ki Annemle hic anlaşamıyorum. En ufak bir şeyden kavga ediyoruz. O bana bağırıyor , ben ona . Gerci ondan sonra 3-5 dakika surmuyor barışıyoruz ama inanın yalan atmıyorum annemle hemen hemen her gun şoyle bir 5 dk kavga ederiz sozlerle birbirimizi kırarız.
Araştırdım anneye OF! bile denmez , ben bazen haddimi aşıyorum. Ama karşılıklı anlaşamıyoruz kendisi de diyor zaten evlendiğin zaman oturma benle , ben abinle oturcam gibisinden iğneliyor . Anlaşılacağı uzere de ben annemle olene kadar boyle anlaşamadan gidicem gibime geliyor . Eee ben şimdi namaz kılsamda , oruc tutsamda , dinimi yaşasamda annemle anlaşamadım annemle birbirimizie bağırdık diye ben cehenneme mi gidicem?

Yoksa annem helal ederse hakkını kurtulur muyum ?
Arkadaşlar pek iyi bir anlatım olmadı galiba ama işte annemle iyi gecinemiyorum butun gun kavga ediyoruz