Hepinize Merhaba,
Uzulerek soyluyorum ki başlıkta da dediğim gibi etrafta satanist misyonerleri bulunmaya başladı eskiden ulkemiz coğu kez yahova şahitleri, hristiyan misyonerler gibi din değiştirici kişiler ulkemizde dolaşmış olsalar da cok az başarılı oldular fakat satanist misyonerlik tutar gibi gorunuyor.bunu kendim de şahit oldum ben Eskişehir'de oturuyorum oranın baya kalabalık bir yeri var Adalar diye bir yer ve burası genclerin cafe bar mekanıdır orada dolaşırken arkadaşıma rastladım yanında normal insanlar vardı onlarla bir yerde oturup cay ictik sonra nasılsın iyi misin hal hatır sorduktan sonra cocuk birden bu konuyu actı bu arkadaşlar bana "LaVeyan Satanizm" adında ilahi olmayan bir dini tanıttılar tarihini falan anlattılar arkadaşım da onlara katılmış bu arkadaşım halinden cok memnun bana da onermeye kalktı ama hemen mekandan ayrıldım cunku ikna kabiliyeti cok gelişmiş kişilerdi yanındakiler her yonden insanları hemen kendilerine bağlayan ve hoş sohbetleri olan kişilerdi.

Ozetle arkadaşlar, benim arkadaşıma yuksek miktarda (aslında yuksek de değil benım arkadaşımın gerizekalılığı aslında felsefe okuyordu ama anladık ki universite okumayla adam duzelmiyormuş) para verseler de dininizden ayrılmayın ve teklif eden olursa sert bir şekilde reddedin iyi gunler