Arkadaşlar başımdan 1 yıl once bir olay gecti.Okuldan mezun olmuş atanmıştım.İşyerinde calışırken okuldan kızın birisi arada muhabbetimiz olan yine biraz da olsa samimi oldugum bir arkadaşımdı.Bu arkadaşımla nerdeyse son 6ayda tek bir kelime bile konuşmamıştık.Birgun ansızın telefon geldi ondan ve ruyasını bana anlattı.Cok korkmuş kalkar kalkmaz beni aramıştı.Ruyasında beni surekli ağlarken gordugunu ne olduğunu sorduğunda da cevap vermediğimi ama surekli ağladığımı soyluyordu cok kotu şeyler oldugunu soylemişti ve bunun yuzunden surekli ağladığımı soyluyordu ruyasında.Bu kız beni niye ruyasında goruyor ve bu şekilde goruyor buna anlam verememiştim.Aramasından bir kac hafta sonra başıma oyle bir olay geldi ki nerdeyse hic bir art niyetim ve sucum olmadığı halde berbat bi olayın icine duştum ki kelimelerle anlatılamaz iğrenc birşey.Daha hala o olaydan sıyrılmış değilim.Şimdi bu kızın gorduğu ruya benim başıma bir bela geleceğinin habercisi mi oluyodu ? Bunu ne yapsam değiştiremez alın yazıma yazılmış birşey miydi bu benim ? O zamanlar gercekten tek derdim dunya olmuştu kendimi dağıtmıştım herşeyi yapıyordum gencliğimi sonuna kadar yaşıyor herşeyi yapıyordum.Ama olaydan sonra Allah kendini bana hatırlattı ve araştırmaya başladım araştırdıkca dinimizi dunyadan soyutlanmaya başladım araştırdıkca olum dendiğinde yuzum gulmeye başladı cok buyuk bir yanlış icinde oldugumu anladım o zamanlarda.Butun hırslarım sona erdi coğu gunah şeyden artık kacmaya başladım ki onceden aklıma bile gelmezdi gunah olduğu ve namaza başladım.Bu kızın ruya gormesiyle bu olayların bir alakası var mı ? Cok karma bi yazı oldu farkındayım.Sizden bu olay ile ilgili duşuncelerinizi almak istiyorum ve arada sordugum sorular hakkında duşuncelerinizi almak istiyorum...
Hepinize iyi forumlar