Hi, 16 june 2006 like 11AM.I got out the game and i entered 8 hour later. I got hacked.I need rollback.I lost all my items.Help me pls. Thanks Yani yukarda yazan şu : Merhaba, 16 Haziran 2006 saat 11:00 gibi(Amerika saatine gore bakıpta yazdım)Oyundan cıktım ve 8 saat sonra girdim.Hacklendim.Rollback e ihtiyacım var.Butun itemlerimi kaybettim.Lutfen yardım edin. Teşekkurler. Bu benim hacklendiğin tarih sizde hacklendiğiniz tarih ve saati yazmalısınız.Ve orda dediğim gibi 8 saat sonra girdim.Sizde aynısı yazsanız sorun olmaz sanırım.Eğer bugunlerde hacklenmişseniz.Bunun aynısını yollayın.Cunki bir kac gun onceki hacklenen arkadaşlar DB de ucuruldu.Benim gibi... Ben bunları yazarak premiumsuz chara rollback attırmayı başardım.Yalnız herşey tam olarak aynı gelmemiş.%90 herşeyim gelmiş bunada şukur.Mesela +7 chitin pad ve boot vardı.Onlar +7 fp pad ve boot olarak gelmiş.Ben gene soluyorum.Ne kurtarsanız kar kardır.Rollback attırmaktaki puf nokta tam zaman vermektir. Bunları paylaştım.Cunki son bi kac gundur bir cok kişi hacklendi.Coğumuz nasıl rollback attırılcağını bilmiyor.Burda herkesin emeği soz konusu insanlar o itemleri alabilmek icin ne kadar zaman feda etmiştir. Ayrıca şunu da sonradan eklemek istedim.Eğer yeterli ingilizceniz yoksa cok guzel bir program tavsiye edicem.Linki veriyorum. İndir EK : Site değiştiği icin nereden gonderilmesi konusunda sıkıntı yaşıyanlar icin ; Sanırım sitedne artık turkce ticketlarınızıda gonderebiliyorsunuz.Tahminimce Turkce destek vermeye başlamışlar... __________________