Character data % 99 takilma sorununa COzUm !..
Knight Online0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Character data % 99 takilma sorununa COzUm !..
-
07-10-2019, 14:03:16Oncelikler Herkeze S.a Cogu kişi gibi bende bu sorunla başım dertdeydi. Onceleri Windows xp profesional Evo 5 SP 3 kullanıyordum ilk girişte takılıyordu ikinci girişte girebiliyordum. Dun windows xp profesional SP 2 yukledim ve yukledikden sonra oyuna hic giremedim her girdigimde % 99 da taklıyordu. Bugun bu sorunla ugraştım ve size nasıl yaptıgı anlatayım: Oncelikle Başlat / Ayarlar / Denetim Masası / Guvenlik merkezi / Acılan Pencereden Windows Guvenlik Duvarı/ Ozel durumlar/ Program ekle gozat dan knight online yi secin Daha sonra /tamindir.com/program/3558/Ares.htm adresinden aresi indirin aresi indirdikden sonra /tamindir.com/program/17511/Ares_Galaxy_Turbo_Booster.htm adresinden de ares galaxy turbo booster ı indirin once aresi indirmelisiniz cunku ares galaxy turbo booster onun bi yamasıdır bunları kurdukdan sonra Bilgisayarınızda knight online ile ilgili bişey bırakmayın c veya d surucusunden gamerfirst olarak herşeyi silin ve daha sonra program ekle veya kaldırdan kaldırın. Knigt online' nin sitesine girin ve baştan indirip yukleyin YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA __________________