S.a Coğu kişinin sorunu olan oyunda iken oyundan direk atılma hatası 1813 patchinle beraber başladı.Uzun sure uğraştım,ceşitli yontemler denedim ve en sonunda başardım.Artık rahatla oyundayım ve eskisi gibi zırt pırt oyundan atılma derdim yok. Burda bu sorundan muzdarip arkadaşlar icin konu acayım dedim. Her şeyden once yani bu aşağıda dediklerimi yapmadan bir kac şey onermek istiyorum...Bilgisayarınızı guzelce bir virus taramasından gecirip virus varsa format atmanızı,yoksa ve hala oyundan atma probleminiz varsa aşağıdaki dediklerimi uygulayabilirsiniz. - Firewall (guvenlik duvarı):Burdan yani guvenlik duvarını acıp knighta izin verilen programlara ekleyin olmuyorsa hala atıyorsa guvenlik duvarını kapatın. Guvenlik duvarına ulaşmak icin,Başlat -ayarlar-denetim masası-guvenlik merkezinden ulaşabilirsiniz. - Diğer bir cozum ise knight onlineyi bilgisyarda var olan sisteminizden başka bir sistemle uyumlu calıştırabilirsniz.Kısaca anlatim... Masa ustunden knight launcher simgesini sağ tıklayıp ozellikler diyoruz. Daha sonra uyumluluk seciyoruz. Sectikten sonra (benim sistemim xp sp2 ve uymululuktan windows 2000 i sectim) istediğiniz birini secip uygula tamam diyoruz. Ben bu iki uygulamada da başarılı sonuc aldım.İnşallah bu konudan şikayetci herkes icin yararlı olur.Şimdiden kolay gelsin ark.lar. Not : Resimli anlatmak isterdim fakat bağlantı cok kotu upload etmiyor. __________________