Merhaba arkadaşlar Oncelikle diyeceksiniz ki bu konu cok acıldı Merak etmeyin cok araştırdım ama benim sorunuma cozum yaratacak bi teknik bulamadım arama motorunda da aradım yinede bulamadım belkı acmışlardır forum kirliliği yapmayayım dedim bir suru konu acılmış ama adam gibi bir bilgi verilmemiş o demişki yok bende calışıyo sorun yok o demişki bende sorun var o demişki bendede var Ama uğraşmamışlar Lutfen Arkadaşlar yardım edebilecek biri varsa cok ihtiyacım var size soruyorum Knight Online Win7 home Premium 64 bit Uyumlu Setup Linkini Nerden Bulabilirim Eğer bulupta Kullanabilen Varsa Ozelden Mesaj GONDERSİN boşuna demeyin arkadaşlar orjınal sıtesınden ındır orjınal sıtesınden ındırdım ve şu hatayı verdi The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program Sonrasında ise GameFirst Live Programından Karşıdan Yukleme Yaptım yukleme işlemi Bitti Kura Bastığımda İse Erişim İzniniz Yok dedi Direkt Link İNDİRDİM onlardada exe bulunamıyor dedı Arkadaşlar Nolur Yardım Edin Elinde Calışan Win7 Home Premium 64 bit uyumlu Setup Linki Olan varsa Mesaj Atsın Gunlerdir arıyorum Bulamıyorum __________________