Arklar oncelikle sacma sapan yorumlar yapmayin Ben rep vs felan icin yazmadim sizede bir yardimim dokunsun diye yardimci olmaya calistim 1 - Caracter data hatasi her hangi bir sebeble pc ve knightin arasindaki int hızının dususunden kaynaklanan bir problemdir. Son chaos pachle bu sorun cok daha vahim bir hal almistir ... Bu hatayi yaratan Temel sebepler ... 1- Pc nizin gercekten cok eski bi sistem olmasi ornek verecek olursak ( 512 ram - ve orta kusur bi islemci buna sebebiyet vermez cunku bende bole bi sistem kullaniyorum ) 2- pc nizin virus trojan vs lerle yavaslamasi ki bu cok kesin bi olanak degil ama bundanda bu hatayi alma ihtimaliniz var. 3- Modeminizden kaynaklı bi sorun olabilir modeminiz Air ties vb. modelleriyse genelde int verimini o kdr hızlı vermiyor ( suan bende Air Ties kullaniyorum ) 4 - Asıl sorun ve bence isin temeli bu hatanin burda İnt baglanti hizinizin 1 Megabit in altinda baglanmasi yani genelde kotali kullanicilar ve 512 kb/sn ile baglanan kullanicilar bu hatayi genelde alir ama pc si gercekten iyi bi sistemse bu hatayi almiyor. yada ortanin ustunde bi sistemse neyse... Yapilcak islem modem deistirmektense yeniden bir sistem kurmaktansa genelde cogumuz TTnet kullanicisi oldugumuz icin sunu oneririm... Kotali tarifenizi yukseltmek int hızını arttırmak buda TT net in yapmis oldugu bi kampanyala aylık 4 - 5 YTl bi farkla int hıznız 8 kata kadar hızlandiralabiliyor. Bunu deneyin ve farkı gorun bu hatadan kurtulun derim ...Ben ttnet sahibi felan deilim sadece sizi bu hatadan kurtarmak icin ufak bi yontem sundum... Ayrica bu yukseltme tarife deistirme int uzerindende yapilabiliyor forum doldurmaniza abone merkezlerinize gitmeye gerek yok... ( Not : Bende olmadi soyle boyle demeyin bir cok reel arkadasimda denendi ve data sorunu olan herkesin cozuldu . ) Hot shield gb. benzeri programlarinda bu soruna cozum oldunu duymustum ama garantisi anlattigim oldugundan emin olabilirsiniz. __________________