Oyunu Yeniden Kurmak İstediklerinde FTP hatası alan arkadaşlar , hatanın cozumunu buldum.. once şu adresten patch 1506 yı indirin ; ftp: //d o w n l o a d . k n i g h t o n l i n e w o r l d . c o m / / k n i g h t /u p g r a d e / ( boşlukları birleştirin)( dosyayı indirince virus taramasından gecirin lutfen ) sonra knight online dosyasında acın size değiştirme sorusu gelicek ona tamam veya yes diyin.. sonra option a girip patch versionunu 1506 yapın.. sonra launcher a girin ,1506 dan başlı***** patchler yuklenicektir.. patch yuklemesi bitince yani 1509. patchide yuklediğinde maradon patch ini kurun..ha şimdi diceksiniz niye bu kadar uğraşıyoruz direk maradon patchini kuralım diyeceksiniz nedeni şu ;ko yu yukluyup patch yuklemeden maradon patchi yuklemeye calışırsanız size ko nun tam surumu pc nizde yuklu değil tarzında bir hata vericektir..nese devam edelim.. sonra maradon patch i yuklendikten sonra launcherı acın patchler yeniden 1506 dan yuklenicektir onuda bekleyin yukleme bitince yani 1509. patch yuklenince knight online ı acın xtrap dolacaktır .. doltukdan sonra launcher dan oyuna gire bilirsiniz .. tabi serverlar boşsa )) saygılarımla. arkadaşlar yonetime kendim buldum asla ama asla calıntı değildir.. başkası sorun cozumunu bulup koyduysa yani bu konu daha once verildiyse ozur dilerim.. hak ettiysem rep vermeyi unutmayın lutfen. __________________