Acill yardım herkesin başına gelebilir acil yardım lutfenn
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Acill yardım herkesin başına gelebilir acil yardım lutfenn
-
07-10-2019, 13:53:39Arkadaşlar ben RomanticoTURCO karus warrior karakterinin sahibiyim başıma cok kotu bi olay geldi hemen anlatıyorum. Dun gece (06/07/2016) saat 02:10 sıralarında telefonuma facebook masanger aracılığı ile cocukluk arkadasımdan msj geldi. "napıyosun" yazmıs bende tam yatacaktım noldu falan diye cevapladım. sonra arkadasım yeni bi mail adresi acacagını ancak telefonuna aktivasyon kodunun gelmediğini soyledi ve arkasından senin telefonuna yolluyorum bana kodu atıver dedi bende cocukluk arkadasım oldugu icin hic kuşkusuz kodu verdim. 3 defa kod yolladı 3undede kodu verdim. sonra arkadaşım telefonuna gelen bildirimden facenin calındıgını anlıyor ve facesinin patlatıldığını soyleyip bugun ben hic seninle konustummu diye sordu ben direk cepten aradım anlattım boyle boyle oldu benden kod istedin mail acıcam dedin bende verdim dedim. o sırada pcyi actım nttgame sitesine girip charın hemen bilgilerini değiştirmek istedim ama nafile değiştirilmişti. ustumu giyindim arkadasımıda evinden aldım direk karakola gittim. saat 03:00 civarıydı karakolda durumu polislere anlatıyorum ama bulunduğum yerde bilişim sucları olmadığından dolayı saat 06:00 a kadar ifadeyi anca tamamladık. şikayetci ve davacı olduk. şimdi sorun şu 3 farklı account taki karakterlerin hepsi calındı. 2 karakterden umidim yok acıkcası 2sinide yeni almıstım. ama asıl karakterim olan RomanticoTURCO'nun otp si bende ve faal durumda. mail adresini kurtardım şifresini falan değiştirdim mailin. charın şifresi değiştirildiği icin Nttgame'nin sitesinden şifremi unuttum kısmından maile şifre sıfırlama yolluyorum gelen maildeki şifre sıfırlama butonuna tıklıyorum acılan sayfada Hata! (Aktivasyon kodu yanlış) Kayıt ol diye bi ekran cıkıyor şifremi değiştiremiyorum. ticket atamıyorum nttgame'nin sitesinde bilet gonderme kısmı cıkmıyor kapatıldığını duşunuyorum. HERKESİN BAŞINA GELEBİLECEK BİŞİ BİLGİSİ OLAN ALLAH RIZASI İCİN YARDIM ETSİN. hackleyen kişinin ip adresi elimde mevcut. 3 hesapımın toplam değeri 3bin tl civarında. nolur bana yardım edin herkese teşekkur ediyorum şimdiden. umarım başkasının canı yanmaz __________________