cheat report ile alakalı yardım lutfen
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- cheat report ile alakalı yardım lutfen
-
07-10-2019, 13:48:41cok merak ettiğim bir konu var şuanda daha once cheat report yapmadım genelde gm ler dolaşıp zaten izin vermezlerdi fakat şuan oynadığım serverda fazla bir oyuncu kalmadı ve turnuva dolayısıyla ilgilenen yok ben koxp kullanan bir insanı forumda report etmek istiyorum cheat report adlı yere girdiğimde konu acmak istiyorum fakat şoyle bir sıkıntı var konu acamıyorum nedeni uye girişi yapmış gozukmuyorum "If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below." bire bir yazan şey bu ben anlamadım yani hali hazırda giriş yapmışım hesabıma tıklayınca bilgilerim gozukuyor fakat report etmek istediğimde uye girişi yapmadığımı soyluyor tarayıcı olarak chrome , internet explorer ve micrsoft edge ile denedim fakat herhangi bir farklılık olmadı bu olayın bir cozumu var mı komik yanı cr atıcaz video yu cektik yukluyoruz bu arada konuyu hazırlayayım dedim fakat olan olay cidden komik __________________