Arkadaşlar Merhaba , Yaşadığım sorunla ilgili kısaca bilgi paylaşıyım. Character in şifresini değiştirmek istediğim de mail adresine şifre değişikliği ile ilgili e-posta gelmemekteydi . otp sistemiyle korunmasına rağmen char soyuldu tekrar şifre ve mail adresini değiştirmek istediğimde mail adresine Nttgame den hic bir şekilde mail gelmemekteydi , bende şifremi unuttumdan mail gondermek istedim bu sefer de char ın şifresi değişti yine mail gelmedi . Başka bir hesaptan nttgame ile ticket la iletişime gectikten sonra benden istemiş oldukları bilgiler şu şekildeydi ; Odeme bilgisi ESN Kod, Transaction ID ya da Order No. şeklinde olmalıdır. Odeme yaptıktan sonra mail adresinize herhangi bir faturalandırma yapıldıysa, yahut işlem faturanız mevcutsa inceleyebilmemiz icin faturanın ekran goruntusunu de ekleyebilirsiniz biletinize. 1 Adet ESN kod ile alışveriş yaptım diğer alışverişleri ise oyunda iken kredi kartı ile alışveriş yaptım bu yaptığım alışverişler den sonra mail adresime herhangi bir mail gelmedi . Benden istemiş oldukları ( Transaction ID ya da Order No.) tam olarak ne demek oluyor , Banka ile goruştum onay kodlarını ( slip numaraları ) nı aldıktan sonra ticket attım ve son olarak atmış oldukları cevabı yukarıda kırmızı renk ile belirttim. Şuanda atmış oldukları ticket a cevap olarak ne yazmalıyım ? Kredi kartlarının hesap ozetini gondersem yeterli olur mu ? Nasıl Bir yol izlemem gerekiyor . Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ederim, __________________