Merhaba arkadaşlar okul acıldığından beri sadece karın kası calışıyordum ve diyet yapıyordum. Ve 1 hafta once bunu değiştirdim artık tum vucut calışıyorum bir abinin verdiği program ile. Yaşım bu arada 15 ve 170 boyundayım kilomda 55.2 civarlarında. Yaptıklarımı ve yediklerimi anlatıyorum . Sabah kalktığımda 300-400 kez zıplıyorum ip atlıyormuş gibi ve sağ sol 1 tam olmak uzere 100 kez twister da donuyorum. Her kahvaltıda 1 bardak sut , 2 yumurta , 1 veya 1,5 dilim ekmek ve 2-3 kucuk veya orta dilim peynir yiyordum. Saat 10 gibi yiyordum bu kahvaltıyı. 1 saat sonrada 20-25 dakika arası koşuyorum bisiklette. Sonra saat 13:15 gibi evden filan cıkıyorum okula gidiyorum yuruyerek ve saat 13:35 gibi okulda oluyorum yani yaklaşık 20 dakika yurumuş oluyorum. Salı ve carşamba gunleri saat 7:40 da okuldan cıkıyorum , kalan gunler ise saat 6:55 ' de cıkıyorum yaklaşık 30-40 dakika olarak ta yuruyorum eve giderken tekrar. Sadece cuma gunu okul cıkışında yurumuyorum o kadar. Evdeyken de annem ne yaptıysa yemek işte onlardan az veya orta derecede yiyorum yine ac olarak kalkıyorum. Ve 1 gun tum vucudu calıştırıp 1 gun dinleniyorum tum vucut calıştırma boyle oluyor. Yemekten genelde 1,5 saat sonra yapıyorum antremanı. Yani hafta ici 2 oğun yemek yemiş oluyorum. Okulda hic bir şey yemem.Hafta sonları ise yuruyuş sadece 10 dakika filan oluyor ve pazarda alışveriş yaparken oluyor. Hafta sonları 3 oğun filan oluyor. Tum vucut programı ; İlk olarak biraz ısınıyoruz. Cekebildiğimiz kadar şınav cekerek başlıyoruz sonrada 3x10 şınav. Flat Dumbell Press 4x10 Dumbell Shoulder Press 4x10 Lateral Raise 4x10 One Arm Row 4x10 Dumbell Shrug 4x10 Over Head Triceps Extension 4x10 Hammer Curl 2x10 Biceps Curl 3x10 Squat 3x15 Calf Raise 2x30 Crunch 3x20 Leg Raise 2x20 Bunları yapıyorum . 3 Kg dambıl ile calışıyorum. Eksik kalan yer var mı bilmiyorum cok uzun oldu ama onerilerinizi bekliyorum bunlar yeterlimi sizce yağ yakmak icin fit olmak icin. Ayrıca vucudum duz gibi. Azda olsa gobek var gibi. Başka neler onerirsiniz ? Orneğin her antremandan sonra 1 meyve suyu iceyim mi ? Ayrıca bir sorum daha var ben biraz daha kilo verecek miyim ? Ve kilo verirken kas kaybı yaşarmıyım ? Boyumun uzamasına etkisi olmasın diye 5 kg da bırakıcam ağırlık arttırmayacam bidaha bir sorun olmaz ? __________________