Kilo Problemi & Fitness'a Başlama Duşuncem?
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●81 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Kilo Problemi & Fitness'a Başlama Duşuncem?
-
07-10-2019, 13:31:53Evet arkadaşlar yaşım 19. Genelde pc başında oldugumdan 15 yasından sonra biranda kilo almaya başladım. oncelerden zayıf diğer bir tabirle bir deri bir kemik diyebilceğimiz kadar zayıfdım Kilolarımdan 17yasında rahatsız oldum ve diyete başladım sabahları Nesfit oğleyin salata akşamları yoğurt elma şekersiz Nescafe 2si birarada olanlardan haftada 1 kere kucuk Cikolata (petito) arada bir oğleyinlerde tuzsuz tavuk ızgara evde yapıp yiyordum bu yolla 80kiloadan 69a duştum 2 ayda yada 3 aydı sanırsam. Ramazan dolayısıyla diyete ara verdim ve dahada başlıyamadım 2 yılda 2.5 yılda werdiğim 11 kiloyu geri aldım her hafta yaklaşık 3 yıldır Halısaha macıda yapıyorum kaleci oldugumdan sahaya erken gecip koşuyorum ter atıyorum. Şuanda boyum 1.71 kilom 80. Gobeğim genelde cok yemek yediğimde cıkıyor goğuslerim ise goze batacak kadar kotu. Bu durumda Fittnes'a başlamayı duşunuyorum fakat ordaki coğu insan Vucudunu şekillendirmek kas yapmak icin gidiyor ben ise kilo vermek icin gitceğimden biraz cekiniyorum. Sizin bana onerebilceğiniz bir program varmı evde yapabileceğim veya fitness hakkında onerileriniz. Yardımcı olabilicek arkadaşlarımızın olduguna inanıyorum şimdiden cok teşekkur ediyorum. __________________