Programa Devam Etmeliyim ?
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●63 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Programa Devam Etmeliyim ?
-
07-10-2019, 13:30:59Merhaba arkadaşlar ben ekim'den beri spor yapıyorum fakat 3 hafta onceye kadar surekli hergun karın calışmıştım. Başlangıc kilom 64 idi yağ oranımı hic bilmiyorum ve 1.68-1.70 boylarında idim. Bir kac ay boyle spor yaptım. Sonralarında cumartesi pazar kendimi surekli saldım. (Şuan pişmanım tam bir salaklık yapmışım.) Sadece hafta ici spor yapıyordum şimdi bunada son verdim. Hic bir cips , cikolata vs. filan yememeye calışıyorum zaten hic yemiyorum desem yeridir . Cumartesi olctum kilom 55.2 boyum ise 1.72 filan olmuş. Fakat şu gobek , bel filan yağlarını bir turlu atamadım hergun koşuyorum bisiklette 20-25 dakika arası . Okula giderken ve gelirken her gun yuruyorum. Buda toplam 40 dakika - 1 saat arası suruyor. Kas calışırken bu programı uyguluyorum. İlk kahvalıtımı yapıyorum ( 2 tam yumurta - 1 veya 2 dilim ekmek - 1 bardak sut ve birazda 3-4 dilim peynir yiyorum.) Saat 10 - 10,30 arası kahvaltı yapıyorum. Bir saat sonra koşuyorum bisiklette 250 twister ve 300-500 ip atlıyorum. (İpim var fakat evde ip atlayamadığımdan zıplama haraketi yapıyorum.) Sonra okula gidiyorum 1.30 gibi okulda hic bir şey yemiyorum. Sonra saat 7.30 da veya 8.10 gibi evde oluyorum yemeği yiyorum .(Annem ne yaparsa normal olarak onlardan yiyorum aşırıya kacmadan) Sonra yatsı ezanı okunuyor 9.40 da filan olması gerek namazı kılıp antremanı yapıyorum kol filan yani sonrada bitince 1 bardak kakolu sut ve 1 kase yoğurt yiyorum. Dişlerimi fırcalayıp yatıyorum. Genelde yatma saatim spor gec bittiği icin 12-1 oluyor. Sadece cumartesi pazar 3 oğun oluyor onlardada cok yemiyorum zaten. Programım boyle şimdi fotoğrafları atıcam . Bunlar cumartesi cekilen fotoğraflar ; Buda kahvaltıyı yapmadan once oturmuş halde iken ; Bu fotoğraflarda bugun yani salı gunu cektiğim fotoğraflar ; Farka bakın 3-4 gun gecmesine rağmen hemen şişiyorum bu olayı anlamıyorum kahvaltıdan sonrada oyle az yediğim halde hemen birazcık şişiyorum bu olayda beni rahatsız ediyor . Aşırı yemek filanda yemiyorum anlayamadım. Bu arada yaşım 15 . Okulda sınavlar performanslar bitsin dışarıda bisiklet surmeye , denize gitmeyede başlıyacağım buda bana ek kalori yakmamı sağlayacak dahada iyi olucak inşallah Programımda hata var mı ? Boyle devam etmeliyim ? Onerileriniz neler ? Gobek , bel ve goğus vs. yağlarını eritmek icin daha neler yapabilirim ? Soru : Yağ oranımı en doğru şekilde en kolay nereden olcturebilirim ? Hastaneye filan gitmek istemiyorum ama ? __________________