Dun Pk da idim surekli dc oluyordum derken modemle alakalı bir sorun olacağını duşunup bir sure fişini cektim bekledim tekrar girmeye calıştığımda hesabım 999 gun bloke edilmis sebebi party tools ki pk dayım Allah Aşkına pk da nasıl koxp acıyım zaten pk da calışan bir koxp yok siteye ticket attım ve yaptıkları acıklama uygun olmayan aktivitelere katıldığınız icin hesabınız bir daha acılmayacak bende kanıtlamalarını istedim ss gonderin bana dedim iceride daha 17 gunluk gold premium uyeliğim vardı bende bunun uzerine clickandbuy ı aradım ve her iki firmayıda mahkemeye vericeğimi soyledim iceride 17 gunluk hizmetim kaldı sucsuz yere oyundaki accountum bloke edildi dedim ve telefon konusmasından 30 saniye sonra clickandbuy daki hesabımda bloke edildi tekrar aradım firmayı neden bloke ettiklerini sordum bana soyledikleri bizi mahkemeye vericeğiniz icin hesabınızı bloke ettik biraz konustuk derken telefonu yuzume kapattılar şimdi her aramamda benle konusmaktan kacınıyorlar ve telefonu kapatıyorlar acıklama yapmadan lutfen bilgisi iyi olan bir arkadas bana yardımcı olsun bunları nasıl mahkemeye verebilirim biraz bilgiye ihtiyacım var 75 LvL carımı durduk yere banladılar Allah Rızası icin yardımcı olun ağlıcam sinirimden bir dunya itemim gitti. __________________