acıklama yazdım ama kucuk cıktı ayarlayamadım ben sıze acıklasını yapayım o zaman ) 6 gun spora gıden bır kısıyım 1 gun kendıme ızın verıyorum 1. gun programında BURBELL CURL cıkarmam gerekecek programdan nedenı ıse sag kolumun catlak olması ve kaynarken yamuk kaynamasından kıkırdak problemının ortaya cıkması nedenı ıle germeler olusuyor. Bunun yerıne sılmıs oldugumuz SCOOT CURL programını tekrardan ılave ettırecegım.. [IMG][/IMG] 2. gun programım ıse lıstedeı gıbıdır [IMG][/IMG] Ayrıyetten spora baslamadan once 36 beden kot pantolon gıyen bırısı ıdım smdı 30 bedenı zorluyorum XL L beden ust gıyınımden M bedene kadar dusmus bulunmaktayım.. 87 kg yakın bırı ıken su an 77 kg cıvarındayım.. kol pazu oranım 0 ıken su an cıkmaya basladı denebılır. ayrıyetten sırt kası olarakda gozle gorunur bır gelısme soz konusudur.. spora baslama tarıhı 20 ocaktan sonradır.. Ortalama Subat ayı dıyebılırız. Sızce gelısmelerım nasıl ? Program nasıl buluyorsunuz.. Saygılarımla İyi Akşamlar.. @CooLNighT35; __________________