Yeni başladım bilmem gerekenler.
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Yeni başladım bilmem gerekenler.
-
07-10-2019, 13:28:10Şuan 1.80 boyunda 75 kilodayım. Gobeğim yok denecek kadar az, sadece azcık yağlı Daha onceden Fitness yaparak kilo verdim ( 94 den 75'e ) 3 4 ay ara verdim ve şuan body kısmına gectim. 3 aylık kayıt oldum ve hedefim askere gidene kadar ( yaklaşık 1 yıl kadar zaman var ) body yapmak. Tabii ki askerden sonrada devam edeceğim. Daha once hep kilo verme uzerine calıştığım icin body kısmıyla ilgili pek bilgim yok. Kulaktan duyma işlerle spor yapmak istemiyorum. Antreman konusunda hocam program hazırladı ve onun eşliğinde başladık fakat yiyecek konusunda tam bilgim olmadığı icin tedirginim. Daha once cok kilolu olduğum icin yağ olmadan nasıl kilo alabilirim yada olan kilomu nasıl koruyabilirim? Tabii vucudumda şekillensin istiyorum. Antremandan ne kadar once yemek yemeli ve antreman sonrası neler yapmalıyım. Şuan 3. antremanıma cıkacağım ve kendimi gun icerisinde cok bitkin hissediyorum cunku yemek cok az yiyorum. Sabah ( yumurta, pekmez, yağsız peynir, buuday ekmeği ), oğlen ( tavuk goğus + ayran ), antreman oncesi birşey yemiyorum arada sırada cok acıkınca corba iciyorum. Antreman sonrasında ise meyve olarak muz yiyorum bunun dışında bi programım yok. Eksiklerimi soyleyebilir misiniz? Protein tozu icin erken olduğunu duşuyorum zamanı gelince onada başvurabilirim. Emin olduğunuz, net bildiğiniz konular hakkında yorumlarınızı bekliyorum. __________________