Artik Şİfremİ Unuttum Help Me Demeyİn !!!
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Artik Şİfremİ Unuttum Help Me Demeyİn !!!
-
07-10-2019, 13:28:08arkadaşlar şahsen ben yaptım oluyor kullanmadığınız bir account varsa ondan Ticket gornderin ( en alttaki başkarını secin) i lost password if you give me new password pls falan filan ( ingilzicem ii değil ) sonra aynen benim gibi yapın : account id : ........ password. lost help me) gizli soru: gizli soru cevap: e-mail adresiniz: account acarken girdiginiz isim adres falan onları halledersiniz şimdi gelelim en onemli noktaya malesef bu şifre değilştirme olayını bir tek preium hizmetinden yararlanmıs uyelere yapıyorlar ( ********ler ) ben bir kac ay once almıstım ona rağmen kabul etttiler değiştirdiler yukarda verdğim bilgilerinde altına şunları eklicez malesef Click&Buy: 9 nolu muşteri idsi kredi kartı tipi : ( master,visa vs ) kredi kartı no ( eğer k2ye guvenmiyosanız karttan aylık cekme limitini azaltın ki ben ole yaptımda yazdım numarayı ) sonra en altada diyin ilginize teseekurler falan daha bi ovun ibneleri belki gaza gelirler edit faalan yaparlar ne zorakide olsa biraz yağlayın adamları ben yapmadım ama sonunda thanks k2 dedim 3 gun sonrada bi şifre yolladılar mutlu oldum sitedeki sorun duzelene kadar bununla idare edin dediler... bende aldım gene premium mazaalah sonra ilgilenmezler falan demiiii işinize yarıcaksa ne mutlu bana ( rep denen icattan banada verirmşisinz ) NOT: SAKIN DEMEYİN ALINTI CALINTI HAA O KADAR YAZDIM LA __________________