Bu spor'da birisini idol olarak gormek onu takip etmek ve onun yolunda gitmek gayet guzel birşeydir insanı motive eder ama ne kadar onun yolunu takip etsenizde onun gibi olamazsınız bunuda unutmamak gerekir. Şoyle bir ornek vermek istiyorum; Salon'da artneror'le oturup muhabbet ediyorduk bir arkadaş geldi hoca'ya diyorki hocam ben Arnold'un calışma programını buldum işte onu yapsam Arnold gibi olabilirmiyim vs. vs. tabiki biz gulduk orda daha sonra acıklama yaptık ve cocukta mantıklı buldu. Arnold gibi bir efsane olmak bir calışma programı kadar kolay olamaz tabiki bunun icin duzenli calışmak, beslenmek, dinlenmek ve ve ve ve o kadar cok kullanılma sonucu karaciğer nakli olmasına neden olan, cocuğu olmayacak kadar kısır seviyeye taşıyacak steroid, kur tarzı Turk'lerin deyişi ile iğne kullanmak'ta gerekir boyle kısa bir surede değil uzun yıllarca ne para dayanır ne vucut dayanır. Arnold'ın gunde kac yumurta beyazı yediğini biliyormuydunuz ? Bilmiyordunuz ben soyleyeyim gunluk tam olarak 70 yumurta beyazı tuketiyordu hanginiz bu kadar tuketiyorsunuz, hicbiriniz. Normal bir insan 70 yumurta yese ki yiyemez farz edelim yemeye başladı bilmem kacıncıda hepsini dışarı cıkartır ve vucudunda sivilcelerden gecilmez.Yiyor ama ona gorede calışıyor. Boyle efsana sporcuların programlarını bulup onlar gibi olmayı beklemeyin cunku onlar herşeyi profesyonel şekilde yapıyorlar supplementlerini, calışmalarını, dinlenmesini, kur'lerini vs. vs. Bu yazı'dan anlayacağınız uzere benim idolum'de Arnold ama onun gibi olabilirmiyim, hayır. Sadece onu takip ederik hedef gorururm kendime, supplementler naturel olarak gecer bende bu spor'u supplement'ler ile naturel bir şekilde yapıyorum ve gayet iyi bir seviyede olduğumu duşunuyorum. NOT:Yazı tamamen bana ait'tir icimden gelenleri yazdım maksat bilgilendirme. İdol'de bir kare; __________________