MERHABA ARKADAŞLAR.. Ben yaklaşık 3 senedir bu sporu yapıyorum.. Gecen gunlerde kalbimde problem yaşadım [ Ritim bozukluğu, yorgunluk, nefes darlığı ]. Ve hemen doktora gittim Kardiyoloğa ve cok kotu şeyler oğrendim. Body build yuzunden kalbim buyumuş ve artık olene kadar bu sıkıntıları yaşacağım. Bu olay olduktan sonra ben cok makale okudum bu kalp ile alakalı ve harbiden de cok buyuk sıkıntıymış.. arnold schwarzenegger gibi sporcuların bile başına gelmiş hatta ameliyat olmuşlar.. Kalp buyumesi ileri de yani 60-70 yaşlarında kalp krizi gecirmenize sebep oluyor! Kalp Buyumesinin olmamasını istiyorsanız; - UNUTMAYIN! Kalpte bir kastır ve siz ne kadar bedeninizin kaslı gorunmesi isteyip protein alıyorsanız kalbinizde o kadar buyuyor ve hacim kazanıyor. - Protein diyetlerini uygularken kilonuzu iyi kontrol edin ve kac protein aldığınızın hesabını surekli yapın. - Ağırlık kaldırırken nefesinize dikkat edin, kasa kuvveti basarken nefesi verin indirirken alın! - Ve sizi aşacak kiloların altına girmeyin! Profesyonel bir Vucut geliştirmeninin yaklaşık 3 tane ozel doktoru var, Kardiyolog, Diyetisyen ve Genel Cerrah fakat sizin bunlara verecek paranız yok olan vardır onu bilemem ama benim gibi olanların yok Beyler bayanlar dikkat edin 2 cm daha buyuk gozukeceksiniz diye omrunuzu 20 sene kısaltmayın! - KALP BUYUMESİ OLAN BİRİ KOŞU BANDINDA OLEBİLİR! - KALP BUYUMESİ OLAN BİRİ AĞIRLIK KALDIRIRKEN BOŞA CIKABİLİR VE KENDİNİ SAKATLAYABİLİR. - KALP BUYUMESİ OLAN BİRİ ve en korkutucusu KANSER OLABİLİR. http://www.mesomorphosis.com/article...-the-heart.htm bu araştırmayı inceleyin. __________________