Beyler kendimi cok cirkin biri bulduğum icin birşeyler ile uğraşmak istedim evde 3-4 aydır kendi halimde calışıyorum 5kg dambıll ile başladım 9kg ya gectim gecen gun yakıyor baya 2-3 gun boyunca calıştığım zaman 9kg ile neyse ben bu spora başlamadan once de gecen sene evde duzenli olarak gunde 150-200 arası mekik cekiyordum karın icin diyet yaparken şimdi ise 3-4 ayda 8-9kg civarı kilo aldım biraz kilo alıyım spor icin felan derken baya fazla kacırdım şuan ki halimi iğrenc buluyorum fotoğrafımı cektim az once ozellikle goğusler sarkık şınav cekmekte oldum olası cok zorlanıyorum 10a felan geldiğimde nefesim kesiliyo o derece bu olay cok moralimi bozuyor psikolijim felan alt ust oldu hele bir de goğus ucları da şişkin ergenliktendir diyo herkes ama 18 yaşına geldim ne ergenliği artık t-shirt felan giyemicek hale geldim o goğuslerden yuzunden sonra internette gobek korsesi gordum vucudu iyi kapatıyormuş şimdi onu kullanıyorum t-shirtleri mi giyebiliyorum rahatca ama bir yandan kendimi kandırmış gibi hissediyorum korseyi giyince az once başta duzenli olarak mekik cekiyorum demiştim karın icin ama son 2 haftadır felan toplasam 300-400 civarı mekik cekebilmişimdir sebebi ise bir ara karnım cok kotu olmuştu hareket edince ağrı giriyodu sağ tarafıma doğru neyse 1-2 hafta yapmadım gecti ağrısı dun yapıyım dedim yaptım bi 100 tane gene bugun karın ağrımaya başladı aynı taraf korkuyorum sağlıkla ilgili birşey olur mu diye fıtık felan şeklinde ablamda universitedeyken gitmiş fitness salonuna arkadaşıyla bir ara her gun mekik cekiyormuş benim gibi şimdi karnında fıtık var hic cekemiyor bende ondan korkuyorum fıtık felan cıkarsa hic cekemezsem mekik nasıl karın kası yapabilicem egzersiz yok başka karın icin kafayı yemek uzereyim şu karın bolgesini eritmenin bir yolu olsa mekikten başka ve şınav harici goğusu nasıl toparlayabilirim mumkun mu bu goğus kısmında cok moralim bozuluyo eğildiğinde kadın şeyi gibi sarkıyo __________________