Knight Online Cift Char Beyaz Ekran Sorunu ..!
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Knight Online Cift Char Beyaz Ekran Sorunu ..!
-
07-10-2019, 13:23:41Oncelikle selamın aleykum arkadaşlar benim sorunum şoyle ; 1. Charım ile oyuna giriş yapıyorum ( sorunsuz ) 2. Charım ile giriş yaptığım zaman ekran bembeyaz oluyor ekran kartı mı kaldırmıyor bi koşe bi duzeliyor bi tekrar beyaz oluyor charın ustu zaten komple beyaz ama gorew yoneticisinden ilk actım charı kapattığım zaman o diğer char kendini toplarlıyor beyazlıklar kayboluyor kendine geliyor ( acaba pc mi kaldırmıyor ) hic bir fikrim yok bunun bi cozumu varmıdır, yardımlarınızı bekliyorum. Sistem : Bilgisayar : Microsoft Windows XP Intel(R) Professional Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz Versiyon 2002 3.00 Ghz, 512 MB RAM Service Pack 3 Ekran Kartı : Bağdaştırıcı Turu NVIDIA GeForce 7100 GS Bağdaştırıcı Bilgisi : Yonga turu : GeForce 7100 GS DAC Turu : Integrated RAMDAC Bellek Boyutu : 256 MB Bağdaştırıcı Dizesi : GeForce 7100 GS Bios Bilgileri : Version 5.44... ( tamamını vermedim ) Arkadaşlar bilgisayarın ozelliklerini yazdım yardımlarınızı bekliyorum. Msn : [email protected] __________________