L-Karnitin
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●43 Görüntüleme
-
07-10-2019, 13:23:18Karnitin, genellikle karaciğer ve bobreklerde sentezlenen, lizin ve metiyonin amino asitlerinden oluşan bir dorduncul amonyum katyonudur. Canlı hucrelerde yağların sindirimi sırasında, enerji uretimi icin yağ asitlerinin stoplazmadan mitokondriye girmesinde karnitine ihtiyac duyulur. Karnitin, vucuda giren besinlerin enerjiye cevrilmesinde onemli rol oynayan bir besin maddesidir. Karnitin vucutta oynadığı rol dolayısıyla vitaminlere benzetilse de vucudumuzda da duşuk miktarda uretilebildiği icin vitaminler sınıfında yer almamaktadır.Kartinin ayrıca ileriki yaşlarda beyin icindeki enerji metabolizmasına ve gelişmiş sinir sistemi fonksiyonlarına katkı sağlamaktadır. Ornek hardline l carnitin L-KARNITIN NEDİR? Hızlı emilim Hızlı etki Guclu formul Aspartam icermez KULLANIM ŞEKLİ Sabah kahvaltıdan 2 saat sonra 1 porsiyon (30ml,1 olcek) ve oğle yemeğinden 2 saat sonra 1 porsiyon (30ml, 1olcek) olmak uzere gunde 2 defa veya antremandan yarım saat once 2 porsiyon (60ml, 2olcek) alınır. Soğuk iciniz. 1000 ml Ornek 2 weider l-carnitin tablet WEIDER L-Carnitine 1000 antrenmanlar sırasında ihtiyac duyulan enerjinin 1 gramıyla 4 kcal enerji veren karbonhidratlar yerine 1 gramıyla 9 kcal enerji veren yağlar kullanılarak karşılanmasını sağlar. Boylece hem daha performanslı antrenmanlar gecirmenize hem de vucut yağ oranınızı sağlıklı şekilde azaltmanıza yardımcı olur. Tabletinde 1000 mg L-Carnitine iceren WEIDER L-Carnitine 1000'den en yuksek verimin alınması icin, kullanımının duzenli antrenmanlar ve dengeli bir beslenme programıyla desteklenmesi gerekir. Ben şahsen hardline l-carnitin sıvı yı kullandım 16 gun spor 2gunde 1 gitmiştim 4 kg verdim beslenmemede acıkcası pek dikkat etmemişdim l-carnitin konusunda forumda pek net bilgiler yokdu ben arkadaşları bilgilendirmek istedim duzenli beslenmeyle guzel bi yag yakıcıdır __________________