Kilo verme hakkında ciddi bilgisi olanlar baksın
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●68 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Kilo verme hakkında ciddi bilgisi olanlar baksın
-
07-10-2019, 13:22:27Merhaba arkadaslar , ben 15 yasinda 168 boyunda 110 kg bi gencim 2.siniftan boyu anne baba ayrilik aile problemleri ws cok yıkıcı felaket olaylar yasadim hayatta en sevmedigim sey ezilmek ve hep ezildim kilo olayi 5.siniftan sonra basladi bu olayların ustune ustluk bide bu işlerle dalga oyuncagi olyorm ve goguslerim cok buyuk doktora endokrinolojiye gittim jinekomasti degilsin zayiflayinca gecer dedi o kadar denedim 9.sınıf dayim zayiflamaya calistim cok olmadi ben niye herkez gbi değilim herkezden farkliyim yağlarımi ve goguslerimi saklamak zorunda kalyorm , yazin herkez yuzerken kizlarla gezerken ben digerlerinden farkli evde oturuyorum ben bu isten cooook sıkıldım tisort giymek istiyorum daracık tisortler gomlekler , bazilari zayiflayinca yuzun zayiflamicak kalcak oyle ve kilonu geri alacaksin diyor ben herseye ragmen umitliyim ama zayiflayamiyorum dalga gecicek olanlar simdiden gitsin gercekten bu isi bilenler kilo vermek ve gogus yaglarimi yakmak istiyorm yaza az kaldi yardim __________________