Onemli Sorular
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Onemli Sorular
-
07-10-2019, 13:21:33Iyi gunler aklima takilan her telden bikac soru var Bildiginiz gibi cok fazla kaffeinli icecek tuketince artik vucut buna direnc saglamaya baslar ve kaffein in etkilerininden yararlanmak icin cok daha fazla miktar tuketmek gerekir, sizin bildiginiz bu direnci azaltma, yok etme yontemi var midir? yogurt+kabuklu yer fistigi ant sonrasi besin olabilirmi yoksa yatmadan oncemi alinmali yogurdun protein icerigini bulamadim casein mi var cogunlukta drop set(3 normal set sonunda agirliklarin biraz azalip dinlenmeden training to failuer yapmak) bazi insanlar training to failure in zararli oldugunu savunuyor siz ne dusunuyosunuz hic denediniz mi antreman sonrasi alinan az miktarda creatine recorvery yi arttirirmi yoksa ant sonrasi almak sacma/gereksiz mi 400mg Press hareketlerin de dirsekleri kitlemek sizce dogru mu? Siz kitliyor musunuz yoksa kitlemeden devammi agriyan bacak kasini calistirmak dogru mudur yoksa sakatliklara sebebiyet mi verir son ve en onemli sorum ve buyuk bi sorun olmaya basladi artik bu benim icin evde sadece z bar var ve hep bu barla bench basiyorum, ama hicbi zaman acikcasi gogsumu hissedemiyorum, hep tricepslerim yaniyor gogsum sanki %10 calisiyor gibi ayrica dumbbell press ve dumbbell fly hareketlerini gordugum herkes farkli agirliklarla yapiyor, db press daha agir fly daha hafif giriliyor ncak bende tam tersi ben 15kg inc fly nizami ve dogru yaparken 15kg dec db press de zorlaniyorum ve artik sorunu tricepslerde aramaya basladim eger tricepslerim gucsuz olursa goguse yeterli agirlikta basamam ve gogus cok az verim alir o yuzden daha cok triceps ve izole gogus hareketi calismam gerekir, ki bu da fullbody prensiplerine yanlis :S ne onerirsiniz benim icin zaman ayirdiginiz icin cok tesekkurler __________________