Kas yapma, kilo alma. Fit vucut istiyorum
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●51 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Kas yapma, kilo alma. Fit vucut istiyorum
-
07-10-2019, 13:15:33Merhaba arkadaşlar.16 yaşındayım.Yaklaşık 176 cm boyundayım ve malesef ki 51.7 kiloyum.Gercekten aşırı zayıf ve celimsizim.Kollarım incecik bacaklarım cubuk kraker gibi. Hem kilo almak, hemde vucudumu geliştirmek istiyorum.Dediğim gibi kollarım ve bacaklarım incecik, biraz karın kası var (six packler zayıflıktan belli oluyor) Ben kollarımı kalınlaştırmak, azcık şişirmek istiyorum.Bacaklarımı kalınlaştırmak, bacak kası yapmak istiyorum.Vucudumu geliştirmek istiyorum. 2-3 ay once fittness salonuna yazıldım gittim falan cok ufak gelişme katettim ancak artık devam etmiyorum, ordaki hoca hareketlerin yanında bana evde beslenme programıda vermişti.Anlamadığım şey bana ekmek yeme diyordu? Benim kilo almam lazım, adam ekmek yeme diyordu Evde 2 tane (2kg) dumbell ve 1 tane gogus yayı var. (http://www.hepsiburada.com/liste/alt...egoryId=369812) Arkadaşlar 2-3 ayda vucudumu geliştirebilirmiyim (Bacak ve kolları kalınlaştırma, vucudu geliştirme?) Bana guzel program verebilirmisiniz? Yanında beslenme programıda olabilir, her turlu uyarım. Yardımlarınızı bekliyorum! Ayrıca ben fit vucut istiyorum, oyle abartılı birşey olmak istemiyorum.Fotoğraftaki gibi ; __________________