Beyler dediğim gibi herkes mutlaka okusun.Dun gece saat 1 sularında charımın şifresini değiştim.Birden oyuna girince tanımadıgım birinden pm aldım.Bana gm yardımcısı oldugunu ve şifremi değişirken databeysimin karıştığını bu yuzden gizli soru ve şifremi verip bu karışıklıgı duzeltmemi istedi.Aksi takdirde charımı bloklamak zorunda oldugunu soledi.Bende ilk başta herkes gibi inanmadım.Sonra bana adımı soyadımı char bilgilerini taa inn hostesin kacıncı sayfasının boş olduguna kdr herşeyi birebir solemeye başladı.Azım acık kaldı bi hack durumundan şuphelenip şifremi değiştim.Ancak şifremi değişince bugun yine yok yere dc oldum.Sorum şu bu adam benim bilgisayarıma trojan,keylogger atmış olamas.Bilgisayarı tamamen kaspersky ile tarattım bir virus bile yok.Anlamadağım nokta bu adam benim şifremi nasıl bilior.Ya gercekten gm ya da sitenin kullanıcı adı şifre bolumunu hacklemiş birisi olması lasım.Şifre değiştikce yine şifremi goruyor.Şu an charı boşalltım.Sizce bu durumda ne yapmam lasım yardımlarınızı bekliorum.Şifremi ne kdr değişsemde adam buluyor.Siz de bu aralar bence siteye login olmayın benden solemesi.YArdımlarınız icin şimdiden tşkurler. __________________