Oncelikle hepinize merhabalar ; Charın askıdan kurtulmanın en sağlam yolu alttaki gibi : - Oncelikle kullanıcı adı ve şifreyi girin. - Charın hala oyunda olduğunu gosteren yazı cıkınca hicbir tuşa basmayın. - O hata orda beklerken fare ile id pass yazılan yerin altındaki OK tuşuna basın. - Gorecesinizki ekrandaki hata kaybolmayacak. - Tam OK tuşuna bastığınız anda o hatadaki Confirm tuşunada basın. - OK ile Confirme cok seri şekilde basmalısınız. - En sonunda oyun dc verip kapanıcak. - Ve bir daha giriş yaptığınızda oyuna girmiş olacaksınız. Adminlerimizcede en cok desteklenen yontem budur arkadaşlar. -------------------------------------------------------------------------- Character Data % 99 Hatası Sorunu Şimdi Arkadaşlar Oncelikle Knightın Klasorundeki Server Dosyasını Kopyalayıp Yapıştırıyoruz Ve İcindeki Hic Bir Şeye Dokunmadan altına [Dir] count=3 0=object 1=item 2=fx [Version] Count=8 bunu yazıyoruz ve kapatıyoruz ve yapıstırdıgınız kopyanın adını Path koyuyorsunuz ve launcherden oyuna girin ilk denemede olmaya bilir ama 2. de kesin olacaktır... -------------------------------------------------------------------------- Char askida kaldiginda baska bir account ile gir askida kaldigin serverdan baska herangi bi servera gir charin gelince oyuna girme ALT + F4 yap simdi normal charinla gir normale donmesi lazım eğer olmassa askıda kalan charınızın şifresini 2-3 kere değiştiriin sorununuz cozulur bendede aynı sorun vardı aynılarını yaptım duzeldi.... Ustteki yazıda benim yapıp charımın duzelmesini sağladığım olay arkadaşlar. -------------------------------------------------------------------------- Not : Eğer olmazsa BANNED diye kuşkulanmanıza gerek yoktur.Oyundaki playerlerin yarısından coğu bu hatadan dolayı oyuna giremiyor hem banned yeseniz server secemezsiniz. En kotu ihtimalle serverlerin resetlenmesi halinde charınız geri gelicektir... Bazı kişilerin charları hic bir şey yapmadan askıdan kurtulmuştur. İYİ OYUNLAR By Tolunay AYDİN Sorunlarınız olursa Yorumlarınızı bekliyorum __________________