arkadaslar 6 ayı doldurdum bu gun.Bu surecin ilk 2 ayı haftada 3 gun son 4 ayı haftada 4 gun şeklinde gecirdim(1 idmanım 1 saat suruyor) ortalama bir beslenmeye sahibim. gunde 3 normal ogun yiyorum.karbonhidrat ve protein agırlıklı. supplement gecmisim: 2. aydan itibaren 1 olcek idmandan once 1 olcek sonra olmak uzere whey protein 3.aydan itibaren ise bcaa ekledim yanına. 4.ayda ise creatin kullanmaya basladım. ayrıca 2 hafta once gainer kullanmaya basladım.(idmandan once aldıgım whey yerine) vucud olculerim: yaş: 21 boy : 1.75 kg kg: 6 ay once 63 kg su anda 68kg kol: başta 30 şimdi 34 omuz: başta 109 şimdi 113 gogus: başta 85 şimdi 96 yağ oranı : %18 son 1 ayda cok hafif gobek oldu gainerinda etkisiyle sanırım. son 4 aydır uyguladıgım program: 1.gun(gogus) gogus press-- 4 set x 8 tekrar ust gogus press-- 4x8 dumbell ust gogus press-- 4x8 alt gogus press-- 4x8 dumbbel yatarak yana acış-- 4x8 2.gun(kol) (on kol) duz bar ayakta biceps 4x8 oturarak sehpada Z barla biceps 4x8 45' eğimde oturarak dumbbell biceps 4x8 dizde dumbbellar ile biceps 4x8 (arka kol) yatarak alna press 4x8 tel triseps sırt makineye donuk şekilde kafanın ustunden 4x8 fransız bar 4x8 fransız dumbell 4x8 3. gun (omuz) arka omuz press 4x8 arnold press 4x8 omuz yana acış dumbbel 4x8 omuz one kaldırıs dumbell 4x8 eğilerek omuz acıs 4x8 trapez olarak dumbel omuz cevirme 2x15 4.gun (sırt) enseye cekiş 4x8 goguse cekiş 4x8 eğilerek Z barı goguse cekiş 4x8 dumbell rowing (testere) 4x8 pull over 4x8 (makinede uzak duruorum bele dogru cekiş) 1.gun pazartesi 2.gun salı 3.gun persembe 4.gun cuma her idmanım ortalama 1 saat suruyor. ağırlık konusnda ise son 1 aydır agırlıkları artıramıorum.creatine basladıgım ilk ay artıs oldu sonra durdu. mesela su an bench press 20kg-20kg takıorum toplam 40kg 10 kgda bar 50 kg ayakta duz bar biceps 10kg-10 kg takıorum arnorld press 12.5 kg luk 2 adet dumbella omuz yana acıs 7.5kglık dumbella arka omuz press 12.5 kg 12.5kg enseye cekis 60 kg civari. arkadaslar boyle devam edeyimm? gelişimim nasıl?program hakkında falan her manada biraz yorumlarınza ihtiyacım var.kafam karısık bulka devam edeyimmi yoksa parcalanmayamı gireyim.yoksa dumduz devammı? her yorumu replicem. teşekkurler hepinize. __________________