Banlar Hakkında Dikkat edin !!!
Knight Online0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Banlar Hakkında Dikkat edin !!!
-
07-10-2019, 13:01:04Banlar Hakkında Dikkat edin !!! cumleten hepinize gecmiş olsun fakat size şoyle bi acıklama yapayım.. dun cs oynamaya girdim rapid downloderde bi yandan download yapıyo ping var ama idare eder dedim downloada dewam ettim.pat cs attı tekrar girdim almadı başka servera girdim oda bi sure sonra attı neyse koya gireyim dedim arenada bi kac arkadaşla ws yaptım maradona neriaya geldim hoppppp 24 saat ban...gelde cık işin icinden no koxp ne hile no tbl illegal hicbirşey yok. hayırlısı dedim jeton sonradan duştuuu... arkadaşlar arka planda calışan programlara dikkat edin duşunup durmayın boşuna arka planda herhangi bir download yoneticisi yada ona benzer programlar varsa oyuna girmeyin.. şayet inanmayan arkadaşlar varsa acsın bi ezik char denesin.. bizzat kendim yaşadım.. 81 lwl char ban.. neyse siteye gireyim dedim orada ban gozukuyodur diye ama yok hic birşey yazmıyo :S şaşırdım ne oldu ya dedim.tekrar chara giriyom yok kabul etmiyo şiddetle tavsiyem arka planda yani sağ altta calışan programınız olmasın.. aman diyim.. ko boşa banlamıyo dikkat edelim uzulmeyelim.. konu alıntı değildir hak ettiysem +++ __________________