Merhaba ben kaan 1.80(ayakkabısız) boyunda 61 kilo olan 15 yaşında olan ve spora kucukluğunden beri hevesi olan biriyim.Ben gecen yıl 3.5 ay boyunca yuzme ile ilgilenmiştim,cok iyi yuzen biri olarak yuzmemi dahada geliştirmiştim. Ve şuanda zayıf olmama rağmen goğus kaslarım gayet şiş ve sıkınca gayet guzel bir goruntu ortaya cıkıyor.Galiba buna yuzmenin etkisi olmuş olabilir Şuanda sadece bolgesel olarak yani sadece goğus,adonis,karın kasları ve civarı calışıyorum.şuanda gobeğin derisi hafiften yağlı ve yavaş yavaş ilk 2 karın kası cıkmaya başladı. alttakiler ise elimi suruyorum gayet belirgin şekilde belli fakat yağ olduğu icin gozle gorulmuyor ve amacım calışırken yağlarıda eritmek.Programı kendim yaptım ve başlayalı 7 gun oldu. PROGRAMIM ŞOYLE; (HERGUN AKŞAMLARI YATARKEN 30 DAKİKA BOYUNCA DİNLENMEDEN VE DURAKLAMADAN ORTA HIZDA YAPIYORUM.) MEKİK:120 LEG RAISE:2 DAKİKA PLANK:1 DAKİKA ŞINAV:30 TANE TRİCEPS:25 (MASA YARDIMIYLA) 20 HAZİRANA KADAR BOYLE EVDE DEVAM EDİCEĞİM. ARDINDAN BİR SPOR SALONU İLE ANLAŞTIM ORAYA YAZILACAĞIM. SABAHLARI CALIŞIP AKŞAMLARI SALONA GİTMEYİ DUŞUNUYORUM VE YILLARCA BODY İLE İLGİLENMEYİ DUŞUNUYORUM. GUNLUK NE KADAR PROTEİN ALMAM GEREKLİ VE BANA ONERİLERDE BULUNABİLİRSENİZ COK YARDIMCI OLURSUNUZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDERİM. (Tekirdağ/Cerkezkoy'de oturuyorum orada yaşayan ve body ile ilgilenen biri varsa iletişime gecebiliriz belki de bana buyuk yardımlarda bulunabilir.) __________________