BB ve Fitness Hakkında Cahillerin Sacmalıkları
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- BB ve Fitness Hakkında Cahillerin Sacmalıkları
-
07-10-2019, 12:52:58Sizinde eklemek istedikleriniz varsa konu'ya yazarsanız #1. mesaja eklerim. Bende protein tozu icsem bende oyle olurum ne var ki onda. 15, 16 Yaşındaki genclerin Salona gelip duvardaki fotoğrafları gostererek "abi ben badi yapıcam ama bu adamlar gibi olmak istemiyorum" der. fotoğraftaki adam ise genelde Ronnie Coleman olur. garibimin Coleman gibi olacağını zannetmesi ise yanılgıdan da başka bir şeydir aslında. Vucut Gelistirme musabakalarina katilmayacaksaniz eger şu kadar protein bu kadar karbonhidrat yemeliyim tozu da burnumdan cekerim kafasinda olmayin. Gunde 1000 mekik cekersem bu gobek gider, aslında gitmez.. Gidiyorum salona abi 5 saat calışıyorum, cıktığımda da yemek yemiyorum, cizgi cizgi olucam.. Vucut yapınca kızlar nehir gibi akar. En sevmiyorum diyenin bile iyi, guclu bir fizik karşısında etkilenmemesi imkansız cok faydasını gorursunuz ozellikle ilk elemede, ama onemli olan cene kasıdır. 1 Ayda bench presste 100 kilo bastım, o barı biraz daha aşşağa indir canım, goğus kaslarının altına doğru indir, yukarı kaldırdığın zaman da kollarını kitlemeden indir, arkanda sana yardım eden hevesli arkadaşın da bisepslerini geliştiriyo az yardım etsin yavrum. Bacak calışmaya gerek yok, ben bol bol yuruyorum zaten. Hayvan gibi geliştim pazular yakıyor 3 ay daha gidersem kralım. Her gun calışmalıyım. Squat popo kası yapar benim popom sert olmasın istemiyorum. Bacak kasına onem vermeye gerek yok. Spora başlayım yağlarımı kasa cevircem sonra gelsin kızlar gitsin kızlar. Fitness'la vucut geliştirmeyi aynı şey sanmak yanılgıların başında gelir. Coğunuzun yaptığı şeyin adı vucut geliştirme değil fitness'tır. Tipsiz'sin diye vucut geliştirerek kızları peşinden koşturacağını sanıyorsan yanılıyorsun. Steroid basarsam 1 hafta'da okuz gibi şişerim. Steroid basabilicek kıvama gelebilmek icin hayatını vucut geliştirmeye adapte edip, vucuduna iyi bakarak yaşamalısın. bu şekilde bi sure takviye besin ogeleri kullanarak duzenli calışırsan vucudunun genlerince belirlediği bi sınıra ulaşırsın. bu sınırı aşabilmek icin mantıklı duzeyde steroid kullanman gerekir. İstersen başlar başlamaz da steroid Kullanabilirsin, iki gun sonra , Bulent Ersoyla iyi kanka olursunuz. Hocam, gugun salondaki ilk gunum ve altına girdiğim ağırlıklar sayesinde antrenman sonunda gelişimi gozle gorebilecek, elle dokunup hissedebilecek hale geldim. Hocam, gucumu bacak egzersizleri icin harcayacağıma biraz daha goğus şişreyim, super olur. Salonda calıştım ertesi gun her tarafım ağrıyor anlatamam diyorsan bırakacaksın bu spor'u. Vucut geliştirme asla ve kat'a sadece ağırlık kaldırıp indirmek demek değildir. Ne kadar calisirsam o kadar iyi, giderim salona 5 saat calisirim, hayvanlar gibi olurum. Ben ilac, toz v.b. kullanmadan vucut gelistirmenin krali olurum, mr olimpia olurum, kimse beni tutamaz. Ben şimdi hicbir şey yemiyorum ac ac calışıyorum zenci kası yapacam cıkacak boyle lif lif. Spora gelip, abi ben şu resımdeki gibi olmak istemiyorum diyorsan bırak bu spor'u. Yıllardır yapıyorum bu işi tamam super guclendim ben He Man oldum,hayatta dayak yemem kavgalarda. Hafif ağırlık cok tekrar calışırım az yerim,gram yağ olmaz kaslarımın butun detayları ortaya cıkar,damarlar fışkırır her yerimden. Vucut geliştiren kadınlar iğrenc olur. Ben 50 kiloyum ama irileşmek istemiyorum boyle şekilli kas istiyorum, olmayan kas şekillenmez, ilk once biraz kilo alın. Body yaparsam Homoseksuel olurmuyum. Ben oyle cok irileşmek, yarma gibi olmak istemiyorum hafif hareketler yapacak haftada bir gun geleceğim merak etmeyin oyle cabucak irileşmek pek mumkun değil. Hoca,buraya hareketleri sıra ile yazmış yanlarına set sayısı tekrar falan yazmış ama ben takmam onları calışırım gonlumce cok da şahane olur. Bizim Salonda bir abi var, uc ayda nahh bu kadar kol yapmış istesem ben de yaparım kesin. Abi 1 olcek protein yerine 2 olcek al daha cok şişer goğus patlatırsın, ustune birde tavuk ye tamamdır maksimum 1 aya taş gibi olur goğusler. __________________