Goğus ucu sarkması acilll
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Goğus ucu sarkması acilll
-
07-10-2019, 12:52:46beyler vucut geliştirmeyle uğraşıyorum 3 4 aydır ,kuvvet anlamında epey gelişme var. Bench presi ilk kaldırdığımda 5-5 10 u 1 set bile yapamamıştım aradan 1.5 ay felan gecti şuan setlerimi 7.5 - 7.5 15 kiloda yapıyorum 4 set 10 tekrar. Goğus olcumu bilmiyorum dik durduğum zaman hakikaten o hacimlik kendini belli ediyor ama başlıktata soylediğim gibi bu goğsumun ust kısımları icin gecerli goğuse 20 yaşında dersek goğus uclarına 60 dememiz gerekiyo cidden cok bicimsiz bi goruntu var herhangi bi stroid kullanmadım sadece mass gainer kullanıyorum multi power ama onla bi alakası yok cunki spora başlamadanda o goğus sarkıklığı vardı spora başlamamın temel amacı oydu diyebilirim kendimi kotu hissettirmesinden dolayı 3 ay gecti ve hala pek bi değişim yok meme uclarımda onları nasıl yok edebilirm cerrahi bi destekmi alayım yoksa doğal yollarlada hallolabilirmi malum yaz geldi gelcek diğer yazlardan farklı dar tişort ler giymek istiyorum bundan onceki yazlarda meme ucundan dolayı hep bol giyerdim beni rapci sanıyolardı acil yardım plsss biraz uzun oldu kusura bakmayın __________________