Evet şani Yuce Olan Allah'in Guzeller Guzeli Olan Peygamberi Gonullerin Sultani Hazreti Muhamed O Mubarek Insan Bu Akşam cat Kapi Bize Gelse Acaba Onu Nasil Misafir Edeceğiz? Sanirim Ilkin Yapmamiz Gereken şey Tv. Kapamak Olur Neden Mi, Tv De Fenerin şampiyonlar Ligi Maci Olabilir Ve Ya Atv Ve Ya Kanal D De Bi Evde Musluman Olan Genclerin Ve Teyzelerin Gunluk Yaşamlarini Anlatan Kavgali Kufurlu Hakeretli Programi Olabilir, Ve Ya Bir Yabanci Filmde Sevişme Sahneleri Ve Ya Kiliseyi oven Ikon Ve Haclar, Ve Ya Abuk Sabuk Tartişma Programi, Ve Ya ulkemşn Gundemini Haber Adi Altinda Kardeşliği Bolen Haber Programlari, Ya Da Sacmalardan Secmeler Olan Bir Yerli Dizi Herneyse Ya O Buyuk Insandir, ortendir, Bunuda orter,
Diyelim Ki Hadi Ku'rani Getirinde Hep Beraber Rabbimiz Ne Demiş Muhabbet Alalim Biraz Derse, Acaba Biz Evdeki Ku'ranin Nerede Oldugunu Hatirlarmiyiz Ve Ya Hane Halkindan Kaci Yerini Biliyor, Diyelim Ki Koşup Getirdik, uzerindeki Tozu Silmek Icin Izin Istersek Yuzumuz Kizarir Her Hal, Oysa Bati Edebiyatindan Olan Kitaplarimiz Gosterişli şekilde Ve Tozsuz Kitaplikta Hazirdir. Ku^'rani Sadece Evin En Yuksek Yerine Koyariz, Belkide Bir Daha Ancak O Evden Taşininca Almak Aklimiza Gelir
Yaw Yoksa Ben Cokmu Abartiyorum? Diyelim Ki Seccade Yi Istedi Hadi Miraca Cikalim Dedi Evde Kim Var Kim Yok Hep Birlikte Sonucta Allah In Resulu Evde Onunla Namaz Kilmak Super Bişey Olur. Yanliz Bi Sorun Var Acaba Evdekilerin Hepsi Namaz Kilmayi Biliyormu?
Sonucta Cocuklarimiz Ve Kardeşlerimizi Dersanelere Kurslara Spor Takimlarinin Alt Yapilarina Dunya Para Verip Yolluyoruz, Peki Biz Ona Ku'ran Okumayi Onu Anlamayi Namazin Mirac Oldugunu Anlatmak Icin ozel Hoca Tuttuk Mu, Onuda Gecelim, Biz Anlattik Mi Peki? Hayir Mi? Ya Aslinda Ben Abartiyorum Sanirim, Neyse Ya Keyfimize Bakalim, Biz Erkekler Maclari Izlemeye Devam Edelim, Bayanlarimiz Dizileri Kacirmasinlar, Ve O Sacma Programlari, Cocuklarimizda cizgi Film Seyretsinler Ilkin, cunku Bizim Atalarimiz oyle Buyudu Ya,bu Dunyada En Zor Iş Neymiş Bunu Biliyorum Artik; Allah A Kul Olmak, Ve Onu Sever Gibi Yaşamak,
Boyle Olmamali Allah In Resulu Inanin Zaten Her Akşam Evimizi Ziyaret Ediyor Duyuyo Ve Goruyor, Ama Boyle Olmamali, Allah In Ipine Topluca Sim Siki Sarilalim Lutfen, Bundan Başka caremiz Mi Var Kardeşlerim, Dua Edelim La Illahe Illallah Muhammeden Resullah Diyen Herkes Icin Dua Edelim, Ayrica Allah I Ve Resulunu Herşeyden Cokkkk Sevelim Hatta Canimizdan Bile Cok,
Allah In Rahmeti Bereketi Ve Sevgisi Allah I Sevenlerin Ve Bir Birlerini Allah Icin Sevenlerin uzerlerine Olsun, Lutfen Bana Kizmayin
Alintidir
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- Hazreti Muhammed S.a.v Evimize Gelse Misafirimiz Olsa NEYAPARDINIZ