Bi Cok Kişi Diğer Konularda Olduğu Gibi " O.c - A.q Vb.." Kelimeler Dicekse Hic Programı İndirmesin..Programda KeyLogger Vs Yok..Eğer Oyle Birşeyi Kanıtlarsanız..İck - DJ SonsuzLuk - CyberMaFia Veya Başka Bir Yoneticiye Soylersiniz ßanlar..Bu Program Genellikle Serverlere Tek Atar..X1'e Tek Atması Biraz Zor..Sabahları Ve Akşamları 2 Ve 3'e İstediğiniz Zaman Tek Atar..Şimdi Kullanımını Acıklamaya geLeLim.. 1.Anlatım ; KnightOnline Launcher'e Sağ Tıklayıp Hedef'i buL Diyoruz..Ve Orada KNight iLe iLgili Dosyalar oLuyor..O Dosyanın İcinden Oyunu Calıştırdığın Knight Online Dosyasının Yedeğini Alıyorsun..Yani Kopyalayıp Başka Bi Klasorde Saklıyorsun..Sonra Knight Online'nin Dosyalarının Olduğu Yere Donup Kopyaladığınız KnightOnline'i Siliyorsunuz.. Premium Dosyasınıda O Dosyayı Sildiğiniz Yere Atıyorsunuz..Sonra Launcher'e Bi Kere Tıklıyorsunuz..Start ßutonu Aktif Oluyor Ve İstediğiniz Server'e Tekte Giriyorsunuz.. 2.Anlatım ; Knight Online Klasorunun İcine Atın..Knightonline.exe Değiştir'e Basın..Launcher'den Girin.. Yedek Alma Olayını Eğer Guvenmesseniz Değiştirirsiniz Diye Soyledim.. İyi Oyunlar.. Not; Eğer Guvenmiyorum Derseniz..1 Haftada 1 Şifrenizi Guncellersiniz... Artık Boyle Paylaşımları Elimden Geldiğince Yapıcam..Ama Paylaşımlarda Dediğim Gibi " O.c A.q " Gibi Kelimeler Olursa Asla Koymam.. ..İNDİR..
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Premiumsuz Giriş 1467 !