GORUŞ / KARŞI GORUŞ - HAFTADA İKİ KEZ GORUŞ: “Vucudumun her bir kısmını haftada iki kez calıştırıyorum. Bu benim icin işe yarıyor. İyi bir şekilde toparlanabildiğiniz surece, ‘neden olmasın?’ diyorum. Herkesin iki katı antrenman yapıyorum ve bu da kaslarımın buyumesi icin iki katı fırsat sunuyor. İki antrenman daima farklı oluyor; sırt icin yaptığım antrenmanlardan biri genişliğe, diğeri ise kalınlığa odaklanıyor. Vucudumun her bir kısmını hep haftada iki kez calıştırdım ve bu, daima işime yaradı.” -Ronnie Coleman, sekiz kez Mr. Olympia KARŞI GORUŞ: “Bence antrenmanlar arasında daha fazla zaman bırakarak daha cok gelişirsiniz. Bu, gucunuzu, yoğunluğunuzu ve dayanıklılığınızı ust seviyede tutar. Sırt gibi buyuk bir kısma yonelmem gerekiyorsa, farklı tipteki antrenmanlarla haftada iki kez calışırım ve kalflarla karın kaslarına da daha fazla eğilirim; ama vucudumun coğu kısmını haftada bir kez calıştırırım. Antrenman seansını sadece bu kısımlara ayırırım, boylece onlara maksimum yoğunlukta odaklanabilirim; bence işin puf noktası da bu.” - Jay Cutler, dort kez Mr. Olympia __________________