İp atlama konusunda yardım.
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- İp atlama konusunda yardım.
-
07-10-2019, 12:48:42Arkadaslar ip atlama hakkında kucuk bir program buldum.Fakat tam olarak ne demek istediğini anlayamadım.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa cok sevinirim.Resim vs. gibi kaynaklardan yardımcı olursanız cok iyi olur. Cift bacakla ısınma (3 dakika) Bacaklarınızı birarada tutarak ip atlayın. Yorulursanız yuruyun. Bir yerinizi incitmemek icin dirseklerinizi belinize yakın tutun ve ipi bileklerinizi kullanarak cevirin. Alcak zıplama (2 dakika) Vucudunuzu alcaltarak ip atlayın. Omurganızı ve kalcalarınızı sabit bir şekilde tutmak icin karın kaslarınızı sıkın. Zıplama (1 dakika) ipi yavaşca cevirirken, tek bacağınız onde diğeri arkada olacak şekilde hamle yapın. İp başınızın uzerindeyken, zıplayarak bacak pozisyonunuzu değiştirin. Ritmi tutturmak icin yuksek sesle muzik dinleyebilirsiniz. Cift bacakla soğuma (2 dakika) 2 dakika boyunca normal şekilde ip atlayın ve daha sonra yuruyun. Hareket sona erdiğinde bacaklarınızla esnetme hareketleri yapın. Tek diz kaldırma (2 dakika) ipi başınızın uzerinden gecirdikten sonra, ipin uzerinden atlamadan once sağ dizinizi 90 derecelik acıyla bukerek kaldırın. Bacak değiştirerek hareketi tekrarlayın. Yumuşak bir şekilde yere basmak icin, hareketi alcalarak yapmaya calışın. __________________