1828 pc rest atma cozumu %100 olmassa ben adam değilim!
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 1828 pc rest atma cozumu %100 olmassa ben adam değilim!
-
07-10-2019, 12:47:03biliyorsunuz 1828 patch bazı pcler starta basınca rest atmaya basladı cok konu dolastım profixier iptal et msn plus sil tarihi geri al anti-virus programını kaldı flan flan flan.Şuan oyuna girdi ve girerken konuyu acıorm yapmanız gerek tek şey şu: -Masaustunde knightin kısayolu varsa onu yapabilirsiniz veya gamerfirstdeki launcheride yapabilirsiniz ben ornek olarak masaustunde kısayol olduğunu varsayıyorum. Kısa yola gelip sağ tıklayın ozellikler deyin uyumluluk var oraya tıklayın orada windows 95 windows 95/windows me windows nt 4.0(service pack 5) windows 2000 secenekleri vardır biz buradan windows nt 4.0(service pack 5)işaretliyoruz uygula diyoruz ve tamam diyoruz oyuna kısayolu yaptıysak kısayoldan launcherden yaptıysak launcherden giriyoruz bir cozum bulduysam ne mutlu bana rep vermenize gerek yok hic repim olmadı ama isteyen verebilir hayır demem yani İNŞALLAH OLUR not:yaptıktan sonra cıkıp girdiğinizde pc tekrar rest atıyorsa bida yapmanız gerekmektedir onun icin 1829 patchine kadar sabredin Sabreden derviş muradına eremeden gebermiş 13 yaşında olmama rağmen bole cozum urettim ama İNŞALLAH OLUR __________________