Fitness yeni başlayanlar
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Fitness yeni başlayanlar
-
07-10-2019, 12:46:18Sa arkadaslar ben fitness'a yeni başladım 2 3 hafta oluyor kendime gore bi antreman programı yaptım doğrmudur bilmiyorum sizlerle paylasmak istedim Pazartesi: 90 Adet şınav 3x30 - Biceps 3x10 3 kere Sabah Akşam ------------------------------------------------------------- Salı:240 Adet Mekik 4x60 - Triceps 3x7 2 kere Sabah Akşam ------------------------------------------------------------- Carşamba:90 Adet Şınav 3x30 Sabah Akşam ------------------------------------------------------------- Perşembe:210 Adet Mekik 4x60 Sabah Akşam ------------------------------------------------------------- Cuma:90 Adet şınav 3x30 - Biceps 3x10 2 kere Sabah Akşam ------------------------------------------------------------- Cumartesi:240 Adet Mekik 4x60 - Triceps 3x7 2 kere Sabah Akşam ------------------------------------------------------------- Pazar: Dinlenme ------------------------------------------------------------- Şimdi Arkadaşlar antreman programım boyle acaba Biceps ve Triceps'leri haftada 1 keremi yapmalıyım yoksa 2 keremi ? Bide ben yeni başladıgım icin Beslenme programını bilmiyorum bilen varsa bana yardım edebilirmi ? Coğu yerden okudum 3 yumurta sabahları felan oğlen tavuk gogsu felan diyolar benimde durumum belli bizimkiler ne yaptıysa onu yiyorum yani tavuk gogsu oglen aksam yemem imkansız diyebilirim bu konuda yardım ederseniz cok sevinirim -------------------------------------------------------------------------- Boy:1.53 Kilo:52 15 yaşındayım 16ya giricem bu haziran -------------------------------------------------------------------------- Benim hayatım boyle yardım ederseniz cok cok sevinirim teşekkurler __________________