Oncelikle herkese merhabalar arkadaşlar; Son zamanlarda herkesin cok şikayet ettigi şu APR.sys dosyasının Oyunu acmamıza engellemesine değineceğim. Evet arkadaşlar bu sorun benimde başıma geldi baktım coğu kişide bundan cok fazla şikayetci ve bugun burada umarım herkese yardımcı olabilirim. NOT: Bu anlatacaklarım herkes icin olacak diye bir kaide taşımıyor..(lutfen sacma sapan konuşmayalım).KnightOnLine artık koxper dolduğu icin koxp kullanmayan arkadaşlarında alınan onlemlerden dolayı sıkıntıları olabiliyor. Bende bu arkadaşlara kendi capımda yardımcı olmak icin bu konuyu actım... hazırsak başlayalım; Sizlere bu konuda 2 yol sunucam bunlardan hangisini secmek istediğiniz size kalmış bişey; 1.YONTEM: -Oncelikle arkadaşlar iki tane klasor dizinini acıyoruz, bunlardan bir tanesi "KnightOnLine" ı diğeri ise "Masaustunu"(Desktop)u gosteren klasorleri acıyoruz. -Sonra KnightOnLine dosyasının icine bakıyoruz ve APR.sys dosyasını masaustune Kes(cut) yapıp yapıştırıyoruz. -Launcher.exe yi calıştırıp "Start"a basıyoruz ve oyuna giriyoruz. -ID ve Şifre'mizi girdikten sonra Karakter ekranına kadar geliyoruz. -(BURAYA DİKKAT!!) Karakter ekranında START'a basmıyoruz Alt+Tab yapıp KnightOnLine klasorune geciyoruz. -Az onceki oyuna girmeden onceki APR.sys dosyası tekrardan oraya oluşmuş vaziyette duruyor.Yine Kes(cut) yapıyoruz ve Masaustunu gosteren klasorumuze gelip yapıştır diyoruz. -Karşımıza gelen uyarıya "evet" deyip KnightOnLine.exe ye Alt + Tab ile geri donuyoruz ve START'a basıyoruz. NOT:"Bu anlattıklarımı her defasında oyuna girerken yapmanız gerekmektedir.Aksi takdirde tekrardan aynı Launcher.exe hatasını alacaksanız. Oyundan dc olduysanız veya kendi isteğinizle oyundan cıktıysanız, PC'yi resetlemeniz gerekmektedir.Eğer resetlemezseniz hata devam edecektir.Cunku dosyayı kullanmaya devam etmektedir ve biz bunu goremeyiz" 2.YONTEM: Gelelim ikinci yonteme...Bu yontemde PC formatlıyarak bu sorunun onune gecilebilir.Formatlamayı burada anlatmıyacağım tabiikide bildiğinizi var sayıyorum ve sadece bir kac uyarıda bulunacağım. -PC'yi formatladıktan sonra hic bir şekilde bilmediğiniz programlar yuklemeyin.Bilmediğiniz derken şunu demek istiyorum kulaktan dolma bilgilerle (orn: bi sitede duyupta aaa bu bunu demiş o zaman iyidir falan vs.) deyipte program yuklemeyin. -Anti-keylogger, mBAM(Anti-Malware) vs gibi programlar KnightOnLine klasorunun icinde APR.sys dosyasını engellemektedir.(bu programlar dll ve system dosyalarını taradıkları icin KnightOnLine dakileride virus olarak algılayabiliyorlar.KnightOnLine Client dede virusler olabilir tabiiki fakat bunlar zararlı virusler değildir) -APR.sys dosyası KOXPER'lara engel olarak yapıldığı icin bi arka kapı acabilir oyuna ve bazı Antivirus programları bunu tehdit olarak algılıyor mBAM 'de bunlardan bir tanesidir. -Ben size Antivirussuz gezin demiyorum fakat coğu programlar bunu engelliyor bunun icin AVG veya Advanced SystemCare gibi programlar tavsiye edebilirim. "1.YONTEM" i bilgisayarına format atamıcak durumda olanlar icindir.Bu yuzden bununla kim uğraşır boşa uzatmışsın gibi boş laflar soylemeyelim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu...Bir Teşekkur Yeter... __________________